2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ مال من روز اول مدرسه کلاس اول گوشمو گرفت کشید چون داشتم با پشت سریم حرف میزدم😏😏بعد یک ماه ک منو شناخت چقد زرنگم ازم معذرت خواست ولی یادم نمیره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

وقتی چهارم میخوندم تو مدرسه گفتن همه باید هد سرمه ای بزنن منم با هد سر درد میگیره یبار ناظم دید هد نزدم با مشت زد تو فرق سرم چند ساعت سر درد گرفتم 😂

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

باید اون معلمو پیدا کنم

بهش بگم هوووی خانم ببین چیکار کردی بادخترمون که بعد ازین همه سال هنوز سیلیتو فراموش نکرده😑🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خخخ مال من روز اول مدرسه کلاس اول گوشمو گرفت کشید چون داشتم با پشت سریم حرف میزدم😏😏بعد یک ماه ک من ...

من شاگرد اول کلاس بودم شبا خوابم نمیبرد تازه اخرای سالم بود ولی به مامانم نگفتم

نه نگفتم سال92بود فک کنم

۹۲ اول میخوندی؟الان چندمی

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم