2777
2789
عنوان

بیایین کمکم کنید

39 بازدید | 14 پست

سلام دوماه پیش تو باشگاه وقتی پریدم بالان باسنم یه تقه کرد انگار ماهیچش اسیب دید رفتم دکتر گفت سندروم پریفورمیس 

عضله التهاب پیدا کرده ب عصب سیاتیکت فشار اورده فیزیو نوشت ده جلسه رفتم  الان حالت عادی اوکیام پیاده روی تندم اوکیم فقط میرم بسکتبال میپرم یا میدوم درد شدید میگره تا چند روز چیکار کنم شماها تا الان این اتفاق براتون افتاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=259627294]عزیزم میخوای برو ام ار ای بگو از اون ناحیه یه عکس بگیرن با اون بیشتر معلوم میشه چته [/QUOTE رفتم دکتر میگه با ام ار ای عضله هیچی مشخص نمیشه بازم ممنونم ازت یه دکتر دیگه میرم ببینم چی میگه

اره حرکتم سنگین بود خییییلی

خودتم همینو میگی میدونی پارسال بود فکر کنم داداشم تو اشپزخونه دراز کشیده بود خواستم غذا بزارم تو یخچال با باسن خوردم زمین خداروشکر چیزیم نشد 

خودتم همینو میگی میدونی پارسال بود فکر کنم داداشم تو اشپزخونه دراز کشیده بود خواستم غذا بزارم تو یخچ ...

بازم خدارو شکر دردش خیلی بده خوبه حالا برا من ناشی از ضربه نیست ضربه خیلی بده

بازم خدارو شکر دردش خیلی بده خوبه حالا برا من ناشی از ضربه نیست ضربه خیلی بده

واسه من ضربه نبود یه دفعه ای افتادم خدا رحم کرد رو داداشم نیفتادم یعنی داداشم دراز کشیده بود ممن جوری افتادم که جلوم داداشم بود تقصیر خودم بود اوننوری شد