2777
2789
عنوان

پسرا هستین؟💯

177 بازدید | 64 پست

سوال دارم:(((

پسری ک مغرور باشه ب معنای واقعیی کلمه مغرورر!

اگه ب ی دختره حس داشته باشه چطور ابراز میکنه؟

اصاا میتونه حسشو سریع لو بده¿

بهش مشکوک شدم مطمئن نیستم 

ولی با این غرورش آدمو دیوونه میکنه😐

امروز مثلا برنامه ریخته بودم برا درسام انقد بهش فک کردم اصا نتونستم بخونم😑😐💔

نظرتون¿

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم

ولی ب بیشترشون مردونگی یاد دادم

سوووووس مااااااس🗿🗿🗿

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
اگر پسر اومد ریپلای کن منو

بیو 

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

والا ب من گفت از یسال پیش چشم دنبالت بوده گفتم خب فراموش میکردی من رل نمیزنم...گفتم ب مرگ مادرم خود ب خود میومد تو ذهنم یسال تماممم...دیگه کم کم مخمو زد😅😂یه ۷ ماه باهم بودیم هرروز رابطمون صمیمی و بهتر میشد تا اینکه ب مادرش گفت....مادرش مخالفت کرد...اخلاقه پسره هم سرد شد...همون پسر مغرور قبل شد...منم دیدم براش مهم نیستم کات کردم...ولی اسممو از پیجش پاک نکرده😕