2777
2789
عنوان

درد دل💔

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 19 پست
تاپیک آخرم رو شما هم بخونید 

خوندم ممنون من ناشکری نمیکنم ما امیدم نیستم تو این شرایط همه ناراحتم و قلبشون شکسته من تو زندگیمم یه سختی های دیگه ای دارم که گفتم خدایا به خاطر تو همرو تحمل میکنم اما یه سختی خاصی دارم که اون منو سردر گم کرده

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم جوای آمونیوت چی شد

سلام عزیزم خداروشکر خوب بود مرسی از شما 🙏❤ خدا همه رو دلشاد کنه .. البته بس اون مدت غصه خوردم که بچم دکتر گفت رشد خوبی نداشته باز باید برم سونو ببینم از چی هستش و بررسی بشه ... ان شاءالله شما هم حاجت روا بشین و منم همینطور ..ممنون از لطفتون🙏🌹🌹🌹🌹🙏

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
سلام عزیزم خداروشکر خوب بود مرسی از شما 🙏❤ خدا همه رو دلشاد کنه .. البته بس اون مدت غصه خوردم که بچ ...

نمی دونید چه قدر خوشحال شدم خدا رو شکر. چون خودم فرشتمو سقط کردم بعد آمونیو خیلی دعاکردم برای شما سالم باشه خیلی خوشحال شدم خدا حفظش کنه براتون

نمی دونید چه قدر خوشحال شدم خدا رو شکر. چون خودم فرشتمو سقط کردم بعد آمونیو خیلی دعاکردم برای شما سا ...

مرسی گلم خدا به شما بچه های زیاد و سالم و با برکت بده ... منکه چند روز هست داغونم تشخیص iugr دادن بچم گفتن تا بیشتر از هفت توی رحم نمیمونه و رشدش عقب افتاده و در حد ۲۲ هفته رشد کرده اره خداروشکر جواب امنیوسنتز خوب بود ولی تازه داشتم نفس راحت میکشیدم که باز این خبر بد خیلی ناراحتم کارم گریه هست باید تحت نظر باشم تا به رشد کافی برسه  توروخدا با دل پاکتون برام باز هم دعا کنید بچم رشدش حوب بشه خیلی نگرانشم من توی ماه ششم هستم خیلی باهاش ارتباط برقرار  کردم خیلی دوسش دارم نمیخوام طوریش بشه اخه خدایا شکرت ولی واقعا این بارداری همش غصه هست باز این چی چی بود بچم خوب بود که باز این جور شده...😔

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹