fah325 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2046 عنوان بی هدف. 22 بازدید | 5 پست تروخدا بگین من پشت کنکوریماز اول هدفم مهندسی کامپیوتر بود اخر رشته ریاصی تشکیل نشد اومدم تجربی نشستم شرایط تغییر رشته هم نیستهدفی ندارم چون هدفی ندارم انگیزه درس خوندنم نیستتروخدا بگین از کجا بدونم چ رشته ای دوست دارم 1401/08/26 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابنالحسن عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 405 انسان ابتدا باید خودش را بشناسد. داشته هایش را ببیند.استعدادهایش را بیابد و...بعدبر اساس آنها برای خودش هدفی را در نظر بگیرد.امیدوارم در تمام مراحل زندگی و بندگی موفق و سر بلند باشید
leilijon01 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3032 بخون دیگ توکه تجربی کاش من میرفتم تجربی الان پزشکی یا پرستاری میخوندم!با همچین رشته ای چرا هدف انگیزه نداری دختر؟سخته میدونم ولی از امشب ب بعد بشین بخون تست بزنمرور کن آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️🔥
fah325 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2046 بخون دیگ توکه تجربی کاش من میرفتم تجربی الان پزشکی یا پرستاری میخوندم! با همچین رشته ای چرا ... اصلا بحث سختیش نیسبحث علاقه هم هست اینکه علاقه ندارم بهشون پزشکی ک کلا نمیارمپرستاری هم ک اگ قبول شم درسا سختش هست اینکه کل روزت تو بیمارستان باشی مرخصی سخت میدن پس کی از زندگی کوفتی لذت ببرم
leilijon01 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3032 اصلا بحث سختیش نیس بحث علاقه هم هست اینکه علاقه ندارم بهشون پزشکی ک کلا نمیارم پرستاری هم ک ... علاقه خب اره خیلی مهمه به چه رشته دانشگاهی علاقه داری؟ اگ بخواهی میتونی بیاری! هر رشته ت شغلی سختی ها خودشو داره از پزشکی تا آسون ترین رشته همه سختیا خودشونو دارن آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️🔥
fah325 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2046 علاقه خب اره خیلی مهمه به چه رشته دانشگاهی علاقه داری؟ اگ بخواهی میتونی بیاری! ه ... همین دیگه نمیدونم ب چی علاقه دارمنمیدونم از کجا بفهمم علاقمو