2777
2789
عنوان

ویروس جدید 😢

35 بازدید | 21 پست

۳ روزه بچم گرفته ؛ اسهال استفراغ شدید بود ؛ الان اسهال یکم ؛ وای ب شدت بی حال و بی اشتهاست ؛ همش درازکش و میخوابه ؛ ۲ سال و ۸ ماهشه ؛ طبیعیه این بی حالی ؟ 😔

خانما برا منم بگین چهار تخم بدم دخترم یکسالشه برا سرفه اش؟ضرر نداره

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میدم ؛ غذا نمیخوره همون آب میوه و مایعات بدم کافیه ؟ 

آره بعد مثلا آب گوشت بهش بده یا سوپ درست کن توش آب قلم بنداز چیزای مقوی بده اما مایع باشن که نخواد بجوه و اینا الان بدنش به شدت کمبود آب داره ،پودر orsهم خوبه اما نمی‌دونم به سن بچتون میخوره یا نه

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
آره بعد مثلا آب گوشت بهش بده یا سوپ درست کن توش آب قلم بنداز چیزای مقوی بده اما مایع باشن که نخواد ب ...

دیروز براش عصاره گوشت درست کردم ب زور خورد ؛ ors هم دکتر داده پودرشو روز اول دادم بالا آورد میترسم بدم ؛ دستورش ی پاکت پودرشو تو ی لیتر آب باید حل کنیم ن ؟