2777
2789
عنوان

خدا بده شانس

5504 بازدید | 221 پست

بچه ها تورو خدا بیاید ببینید شوهر دختر خالم قهرمانه جهان و آسیاست چندبار تلویزون نشونش دادن فوق لیسانس داره ماشین مدل بالا خونه ویلا تو شمال کشور  جذابه خوش قیافس پولداره اورت اورت پول خرج دختر خالم میکنه در صورتی که دختر خالم معمولی بود هذینه لیپو پروتز عمل صورت گلاژن سازی همه چیو داد۲۴ مراقب سلامتی و تفریح دختر خالمه همه جا بهش ابراز علاقه میکنه دختر خالم تو ابرا داره سیر میکنه میگه چون یتیم شدم خدا این شوهرو برام فرستاد میمیره برای زنش تمام زنهای فامیل بهش چشم دارن هرجا با شوهرش میره کله ها سمت شوهرش برمیگردن یه شاسی خریده برای دختر خالم خونه زده به نامش در صورتی که شوهر من زشته اما هم بهم خیانت میکنه هم پدرمو در آورده دارم دیوونه میشم با چندتا دوستم و دختر خاله های دیگه شوهرشو امتحان کردیم اصلا بهمون محل نذاشت هرکی فرستادیم سمتش پسره فقط تف نکرد رو صورتش واقعا حسادت داره دیوونم میکنه چرا من با دختر خاله های دیگم باس حسرت بخوریم اونوقت دختر خالم اینجوری ازدواج کنه تورو خدا سرکوفتم نزنید اما چرا خدا باید یه چیزو به همه بده اونوقت بقیه حسرت بخورن 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این عکس دخترخالته؟؟ بگوبااین همه پول لباسای گرونتروشیکتربپوشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند سالشه؟

۴۰😉

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهرشم عادیه اره دختر خاله ت معلومه خیلی هزینه کرده اما چهره ی دلنشینی نداره بیشتر اخموعه انگار میخو ...

اره اصلاحوشگل نی بایدجراحشوعوض کنه