2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرااا خودتو سرزنش میکنیی 

ربطی به خنگ بودن نداره 

دقیقاااا به خاطر این سرزنش هاته 

عزت نفس که بیاد پایین هیچ کاری رو نمی تونی درست انجام بدی 

این چیزیه که صد دفعه تجربه اش کردم هررر موقع تو یه چیزی خودمو سرزنش کردم ولی سعی کردم تمرکز کنم که درست انجام بدم 

دقیقااا همونو به زیباترین شکل گند زدم خرابش کردم 

چرا چون از درون خالی میشی دیگه دستت پات هیچ کدوم از اعضای بدنت با اطمینان نمیتونه کار کنه 

اونم تو چی رانندگی 

رانندگی طول میکشه 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

اولا که اعتماد به نفس داشته باشید. دوما که رانندگی یک مهارت اکتسابیه و نیازمند تمرین زیاده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چرااا خودتو سرزنش میکنیی  ربطی به خنگ بودن نداره  دقیقاااا به خاطر این سرزنش هاته  ...

خیلی دلم شکسته مربیم بهم گفت فقط میخوام این ساعتت بگذره مثل تو رو ندیدم خیلی چیزا گفت منم نتونستم جلو خودمو بگیرم زدم زیر گریه 

خیلی دلم شکسته مربیم بهم گفت فقط میخوام این ساعتت بگذره مثل تو رو ندیدم خیلی چیزا گفت منم نتونستم جل ...

واییی بسم الللههه چقدر یه آدم میتونه بیشعور باشه 

میدونی همینطوری ان همشون خیلی توهین میکننن 

فقططططط ادعا دارننن 

میگفتی منم مثل شما انقدررر بیشور ندیدم 

رانندگی من یه روز از شمایی که کلت ادعاست بهتر میشه ولی خیلی سخته که شاید هیچ وقت مغز نداشته تون برنگرده

من یادمه خاله هام هر وقت میرفتیم شهرستان آزمون میدادن هی رد میشدن همیشه 

الان خاله ام بهتریننن رانندگی رو داره 

یعنی همه ماشین شونو میدن دست خاله ام میرونه 

همه تو رانندگی خودشونو سرزنش میکنن 

طول میکشه ولی راه میافتی نگران نباش بعضی از  اونایی که دم آزمون پهلوت میشینن استرس میدن 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...