دوستان سلام من مدت هاست که از این سایت استفاده نکردم اما الان واقعا یه سوالی توی ذهنمه که احتیاج به کمک و راهنمایی دارم تا با دیدگاه های مختلف اشنا بشم
واقعیت امر من ۳۱ سالمه اقا هستم مدت سه ماهه با یه خانمی اشنا شدم که متولد ۵۸ هستن ایشون زود ازدواج کردن و دو فرزند دختر دارند که فرزند بزرگ ۱۷ سالشه
رابطه ما کاملا منطقی با علم و اگاهی است که این رابطه به چیزی ختم نمیشه .این خانم به شدت با محبت و احساسی هستن و واقعا خانم پاک ودرستکاری هستن ما ارتباطمون از لحاظ شرعی کامل و حلاله
اما راستش ایشون با وجود اینکه میدونه من قراره روزی ازدواج کنم و با این موضوع مشکلی نداره کاملا احساساتیبرخورد می کنه به گونه ای که حتی من اجازه رابطه دیگر توی محیط کار و حتی دانشگاه ندارم
اصلا اهل خیانت نیستم ولی حتی اگر بخوام ازدواج کنم هم یا یه رابطه با اختلاف سنی کم داشته باشم با حضور ایشون هیچ رابطه ای شکل نمیگیره و حتی نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم
خیلی مهربونه خیلی سختی کشیده به دلیل اینکه با وجود جدا شدن از سمت مادر شوهر هنوز ساپورت مالی انچنانی میشه و سرکار نمیره و بیمه براش رد میشه نمیتونه و تمایلی به ازدواج با کسیرو نداره
من چه کار کنم از طرفی دوسش دارم نمی خوام تنهاش بزارم از طرفی دلم یه رابطه همسن و سال می خواد که منم یه نفر باشه تویزندگیمکه بتونم با همه روبروش کنم و…
چه کار کنم؟