2777
2789
عنوان

انزیم کبدی دخترم

389 بازدید | 30 پست

سلام خانما یکی از انزیمای کبدی دخترم یکم بالاست پیش دوتا دکتر اطفال بردم گفت زیادنیست مشکلی ندار دوبار باید تکرارکنم

یک سال شش ماهشه حالم اصلا خوش نیست

اینم بگم چنروز قبلش واکسن 18 ماهگیشو زدم دو روز بروفن و استامینوفن دادم 

اما اینکه دورگردنش دونه زده نگرانم کرده چون سابقه حساسیت غذاییم دار فک کردم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه مقداری بالا رفتن اصلا مشکل خاصی نیست نگران نباش

میترسم کوچولو هست وزنشم زیاد نیست ک بگم چاقه دورگرونشم دونه ریززده بیشتر ترسیدم فک کردم بخاطر الرژیشه 

نگران نباش دختر منم پشت گردنش همیشه قرمز میشد و دون دون و خارش دار بود اون برای آلرژی دکترش کرم اتوپ ...

دخترمنم میزد از نوزادی بعد خوب شد دوبار دیدم دار میزنه فک کروم بخاطر سیر یا یه نوع سبزی محلی هست

دوبار رفتیم شهرستان زد چون همش  عرق میکرد گفتم بخاطر این پوستشم واقعا حساسه یعنی جای نیش پشه الان بک ماهه مونده رو پوستش

دوروز گریه میکنم اخه میترسم خیلی کوچولو هست 😭

میدونم عزیزم درکت میکنم اما باور کن چیز مهمی نیست  گاهی کمی مختل میشه آنزیم ها شما چرا آزمایش دادین چه چیزی باعث شد؟ عکس آزمایشش رو میتونی بفرستی

دخترمنم میزد از نوزادی بعد خوب شد دوبار دیدم دار میزنه فک کروم بخاطر سیر یا یه نوع سبزی محلی هست دو ...

دقیقا انگار خصوصیات دختر منه 😄از بچگی باهاش گرفتارم پشه نیشش بزنه ما بیچاره ایم به شدت متورم میشه اینجور بچه ها بخاطر آلرژی واکنش بیشتری نشون میده بدنشون