2777
2789
عنوان

کیست مویی

1279 بازدید | 27 پست

سلام من احتمالا کیست مویی دارم و خیلی کوچیکه شاید اندازه نخود باشه سوراخ یا جوشی هم نداره فقط بافت متورم و کمی دردناک داره مشکل زیادی تو نشستن و خوابیدن ندارم به نظرتون میشه با درمانای خونگی مثل روغن سیاه خوب بشه و نیاز به جراحی نداشته باشه؟ چون سنم کمه و تو عمل و این چیزا خیلی ترسناک. میشه کمکم کنید لطفا

تیکر تولدمه

من جات بودم خودم درش میاوردم😐 کیست چرکی اندازه گردو رو خودم توخونه دراوردم😶😶

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من با روغن سیاه اسفرزه خداروشکر خوب شدم چند ساله دیگه خبری نیست 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو سه سال پیش کیست مویی گرفتم اوایل خیلی کوچولوبود واذیت نمیکرد منم دنبال مرحم سیاه وروغن وچیزای گیاهی بودم ک استفاده کنم اما الان بزرگ شده سر باز کرده و همینطورازش ترشح زرد وعفونت بیرون میاداینقداذیتم ودردم میکنه اصلانمیتونم درست بشینم باردارم هستم نمیتونم هیچکاریش کنم فعلا. ازمن میشنوی فقط عملش کن راحت میشی منم مثل تو وحشتناک ازعمل میترسیدم اما الان ازبس دردکشیدم واذیت شدم فقط منتظرفرصتشم که با پای‌خودم برم روتخت بخوابم‌عملم کنن فقط عوضش راحت بشم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

من همسرم داشت اما زود نفهمیدیم اولاش فکر میکردم جوشع 

ولی تبدیل به سوراخ شد دکتر گفت دیگه با پماد نمیشه باید عمل شه 

در اثر برگشت مو ایجاد میشه اگر مو رو در بیاری فک کنم خوب شده ولی بری دکتر ببینه مرحله حفره نیست خودش پماد و اینا میده خوب شی 

فقط از من نصیحت زود پیگیر شو 

دختر من الان ۹سالشه از بدو تولد ی سوراخ ریز  بالا باسنش داشت هنوزم هس اما تهش بستس و پوسته دکتر گفته کیست موییه😔

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
 منم دو سه سال پیش کیست مویی گرفتم اوایل خیلی کوچولوبود واذیت نمیکرد منم دنبال مرحم سیاه وروغن ...

ببین یه دکتر بود اون موقع که من برا همسرم دنبالش بودم روش عملش با لیزر بود که خیلیم دکتر خوبی هست خواستی تو گوگل پیدا میکنم برات فک کنم مشکلی نداشته باشه این روش برا حاملگیت بازم باید بپرسی 

😫😫😫😫بگم عملش از ده تا سزارین بیشتر درد داره کم گفتم 

قشنگ اندازه ۵سال پیر شدم هررررر روزم گریه بود و درد دوماه هر یک روز یه بار میرفتم پانسمان عوض میکردم چون زخمش مثل زخم بستر هست و دوماه طول میکشه تا زخمت پُر بشه😭😭😭

ببین یه دکتر بود اون موقع که من برا همسرم دنبالش بودم روش عملش با لیزر بود که خیلیم دکتر خوبی هست خو ...

ممنون عزیزم کدوم شهره

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم