2777
2789
عنوان

موی کوتاه

150 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خوبین

بچه ها من میخوام موهامو کوتاه کنم دور سفید از ته بزنمشون حالا شوهرم نمیزاره😭 چیکار کنم راضی شه توروخدا جواب بدین

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتون میاد؟ اگر قبلا کوتاه کردی انجام بده... سعی کن اول انقدر کوتاه نکنی تا اگر پشیمون شدی راهی مونده باشه، چون بعد کوتاهی اگر ناراضی باشی خیلی سخته... 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
حق داره مگ پسری زن ینی موی دراز والاااا

خب عزیزم خیلی اذیتم میکنن خیلی بلندن اذیت میشم 

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)
بهتون میاد؟ اگر قبلا کوتاه کردی انجام بده... سعی کن اول انقدر کوتاه نکنی تا اگر پشیمون شدی راهی موند ...

اره قبلا کوتاه کردم خیلییی بهم میاد 

حالا نمیزاره کوتاه کنم ینی الان از دستش دیوونه میشم😭

واقعا جالبه یه زن اختیار موهای خودشم نداره ویکی دیگه باید اجازه کوتاهی بلندیشو  بده

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
اره قبلا کوتاه کردم خیلییی بهم میاد  حالا نمیزاره کوتاه کنم ینی الان از دستش دیوونه میشم😭

نمیدونم عزیزم حالا یه کاری کن نه سیخ بسوزه نه کباب، گرچه که کاملا حق داری خودت تصمیم بگیری ولی اگر دلخوری همسرت هم مهمه دیگه باید معقولانه عمل کنی... ولی اگر میبینی بعد چند روز عادت میکنه کوتاه کن و لذت شو ببر... 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

خیلی کوتاه نکن ولی کوتاه کن،سی خودش گفته عه😕😂

من موهامو کوتاه کردم چن روز پیش باز خواستم کوتاهتر کنم عشقم یه حرفی زد که هم کلی حرص خوردم هم کوتاه نکردم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
واقعا جالبه یه زن اختیار موهای خودشم نداره ویکی دیگه باید اجازه کوتاهی بلندیشو  بده

دقیقا:/💔