2777
2789

من ۲۸ باید پری بشم اما از دیشب علایم پری اومد سراغم ، صبح ساعت ۸ که بیدار شدم رفتم سرویس بهداشتی چندتا قطره قهوه ای ازم اومد و دردم زیاد شد

همچنان درد داشتم اما دیگه خبری نبود تا ساعت ۱۰:۳۰ که بازم رفتم سرویس ازم چندتا قطره پررنگ اومد و یه چیزی مثل سفیده تخمرغ اما کوچیک با حالت چسبندگی ازم اومد

از ساعت ۱۱ دیگه هیچ دردی ندارم هیچ خونی هم ازم نیومده 

یعنی امکان داره لانه گزینی باشه یا پریود شدم و دیگه قطع امید کنم   

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشع چه جوری پریود میشی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
همیشع چه جوری پریود میشی

همیشه روز موعد پریود میشم و زود شروع میشه و اینجوری از چندروز قبلش لک بینی ندارم 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
همیشه روز موعد پریود میشم و زود شروع میشه و اینجوری از چندروز قبلش لک بینی ندارم 

خب اگر همیشه پریودت میاد لک بینی نداری قطع و وصل نمیشه

احتمالا لانه گزینیه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا