لپه بپز نه که خیلی له بشه بعد بریز رو آبکش آبش بره و سرد بشه چرخ کن دوبار چرخش کن من یدونه هم سیب زمینی آب پز میزنم اونم چرخ میکنم با گوشت مخلوط میکنم پیاز رنده شده و آب گرفته شده زردچوبه نمک فلفل و شوید و نعنای خشک هم میزنم و خوب مخلوط میکنم مواد و بعد سلفون میکشم میزارم یخچال یه ساعت استراحت کنه و بعد سرخ میکنم
خیلی خوشمزه است ما بهش شامی پوک هم میگیم لپه رو بپز با ی سیب زمینی کوچولو پخته شده بهش تخم مرغ و گوشت بزن گردش کن و وسطش رو سوراخ کن و سرخ کن با خیارشور گوجه خام عالیییب میشه