2777
2789
عنوان

میشه بیاین

28 بازدید | 4 پست

امروز ۱۷ سیکلمه . شانسی کیت گذاشتم خطش نسبت به روزای قبل  خیلی خیلی پر رنگ تره 

یعنی ممکنه امروز تخمک آزاد شده باشه؟

اگه الان مثبته کی باید اقدام کنیم

و تاریخ پریود بعدیم میشه چه روزی دقیقا . ماه قبل ۹ م شدم این ماه چندم میشه 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

[QUOTE=259546150]تو اقدامم بکنی تا پنج روز اسپرم داخل لوله فالوپ میمونه پس نگران نباش هروقت تخمکت ازادشه امکان لقاح 

جدی یعنی ضعیف نیست اسپرم . امشب اگه اقدام کنیم میشه؟ میگیر ه؟

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=259546150]تو اقدامم بکنی تا پنج روز اسپرم داخل لوله فالوپ میمونه پس نگران نباش هروقت تخمکت از ...

اره چرا ضعیف باشه تا پنج روز میمونه داخل لوله ما هرشب اقدام داشتیم بلخره میگیره دیگ  فقط استرس نداشته باش عادی باش بعد رابطه پاتو ببر بالا تا ده دیقه ک کامل همش بره داخل بعد نیم ساعت برو دسشویی ان شالله ک مثبت میشه این ماه😍❤

اره چرا ضعیف باشه تا پنج روز میمونه داخل لوله ما هرشب اقدام داشتیم بلخره میگیره دیگ  فقط استرس ...

وای مرسی عزیزم اره این ماه همین کارو کردم چند بار . پاهامو میگیرم بالا تا یه ساعت 

ممنون عزیزم دعا کن بگیره دیگه