2777
2789

چون هنوز خیلی ها تو صف مردن جلوتر از ما هستن

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون باعث آرامش یک نفرم❤

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به خاطر امضام زنده ام و زنده میمونم  I'm a survivor 💪🏻

این چه سمی بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🥴🥴🥴🥴🥴🥴

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

زنده ایم که زندگی کنیم و از زندگی لذت ببریم. شاید باورت نشه چند روز دیگه قراره بریم مسافرت اهواز میریم اونم با یک و نیم. اونم از کرج 😂😂 لباس که نیازی نداریم. به جاش قراره تو هر شهری وایسیم و عکس بگیریم و بریم سوغاتی بگیریم همین 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .