2789
عنوان

میگی چکارت کنم؟!😁

28 بازدید | 17 پست

دختره تاپیک زده دلم میخواد شوهر کنم اما خواستگار ندارم منم بهش یه سوره ی خواستگار آور یاد دادم تا کلی خاستگارداشته باشه بعد دیدم بعضی ها که نوشتن اول مستقل شو گفته پس نیازهامو چکار کنم؟(انگار همه با ازدواج به آرامش مطلق رسیدن ومشکل ونیاز ندارن) بهش گفتم حالا تا اومدن خواستگار یه جوری مثلا خوردن عرق کاسنی اعصابت رو آروم کن تا بیاد ناراحت شده که نمی خورم من می‌خوام نیازم برطرف بشه 😑 آخه من بعنوان یه کاربر زن دیگه چکار کنم از تو مجازی جادو کنم لباس سیندرلا تنت کنی ؟ببین چه مدلی رفتار کردی که این مردهای خیلی به درد بخور که ما باهاشون به سلطنت رسیدیم  انگار سراغت نمیان .درسته آدمهای دور وبر ممکنه اخلاق تندمون رو تحمل کنند ولی واقعا عاشقمون نمیشن ملت دنبال رابطه ی عاطفی دوطرفه ومحبت وعشق و احترام هستند دنبال یه دختر بی ادب که فقط بلده پاچه بگیره کسی به جز مامانش نمیوفته یه ذره تو رفتاراتون تجدید نظر کنید بدک نیست دخترخانوما مگه خروس جنگی یا اصلا از اون ور لیدی گاگا هستید بابا 🤦خودتون باشید خودتون 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
خب جادو میکردی خواهرم تا فوری عروس شه 😂😂یکیم دوروز پیش تاپیک زده بود چکار کنم حامله شم 😐😐😐

😂😂😂

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐

خواهر چرا اخم کردی؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
خب جادو میکردی خواهرم تا فوری عروس شه 😂😂یکیم دوروز پیش تاپیک زده بود چکار کنم حامله شم 😐😐😐

دیگه به اینجام رسیده  دقیقا اینجا همینجا

به یه سنی میرسن حالشون از ازدواج بهم میخوره مثل من 😀

باز خوبه حالت به هم میخوره نی نی سایتی ها اغلب پشیمونن🤣

اخم نکردم شک بهم وارد شده حالا راهنماییش کردین چطور حامله بشه😂

خب معلومه دیگه با گرده افشانی😒🌾😂