2777
2789
عنوان

تقصیر من بود؟

217 بازدید | 39 پست

بچه ها من نزدیگ 1 ساله با دوست پسرم دوستم بعد در کل رابطمون خوب بود. دیروز تلفتی داشتیم حرف میزدیم بهش گفتم یه لباس واسه بیرون خریدم اینجوریه اونجوریه داشتم میگفتم خوشگله و فلان بعد گفت یه بار بپوش ببینم بعد به شوخی گفت نپوش از خود بی خود میپوشم مثلا میخواست بامزه بازی دراه منم گفتم پسرای ایرانی با هرچی تحریک میشن لحنم شوخی وار نبود زیاد. بعد گفت دستت درد نکنه دیگه بهش برخورد بعد نزدیک 1 دقیقه نه من حرفی زدم نه اون چیزی گفت گفتم حرفی نداری گفت نه بعدشم گفت برم بخوابم (میدونم الکی گفت بهونه آورد نمی‌خواست بخوابه) گفتم باش قطع کردم سریع. بهش پیام دادم چند دقیقه بعد که معلومه دنبال بهونه بودی قطع کنی گفت با آدم تحریک شونده صحبت نکن گفتم بهت اجازه نمیدم هروقت دوس داشتی عشقت کشید باهام حرف بزنی هروقت از یچی بدت اومد سریع بری اینجوری باشه باهات نمیسازم گفت خو نساز اینو گفت آتیش گرفتم زدم تو فاز کات کردن گفتم دیگه صحبتی باهات فک نمیکنم داشته باشم مشخصه شماهم نظری نداری گفت نظر ک دارم ولی پیش خودم نگه دارم بهتره بعد گفتم من با ادم بی تفاوت نمیمونم و فلان حرف کاتو زدم گفت بی تفاوت نیستم ولی بهم بی احترامی شه سنگین واسم تموم میشه 

از دیروز بعداظهر پیامی ندادیم منم آخرش گفتم عب ندارع تجربه شد مهم نیس گفت درسته و دیگه هیچی ندادیم... 

بچه ها بدون توهین بگین خدایی من مقصرم ؟اون قهر کرد به من چ باید میگفت ناراحت شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با پسره س ، تقصیر کاملا با توعه ، چقد پررویی ک فک میکنی باهات یه شوخی کرده بعد تو جوابش فاز گرفتی اینجوری گفتی توقع داری ناراحت نشه ؟؟؟همون کات کرد باهات بهتره 

یه کلام معذرت خواهی می کردی دیگه چرا حرفهای دیگه زدی ، حرفت ناراحتش کرده بهش برخورده می گفتی ببخشید ...

آخه گرفت خودشو واسم گفت میرم بخوابم چی بگم من اون وسط خب منم بهم برخورد چرا نمیگه ناراحت شده