mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 عنوان سرفه بچه 44 بازدید | 11 پست سلام من برای بچم که دوسالشه اسپری آبی و کرم و قرص مونته کلاست و پلارژین و نئوتادین که دکتر تجویز کرده استفاده می کنم ولی بعد از اسپری آبی که فکر کنم سالبوتامول خیلی سرفه هاش بیشتر میشه همش سرفه می کنه...کسی تجربه ای داره می دونه چرا؟؟ 1401/08/26 | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_Nnn1364 عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 2504 چجوری استفاده میکنی؟ زیاد پیش اومده اینجوری سرفه بیفته؟ مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 چجوری استفاده میکنی؟ زیاد پیش اومده اینجوری سرفه بیفته؟ سرفه می کرد ولی انقدر نه دیگه...با دمیار براش می زنم همونجور که دکتر گفت ولی نمی دونم چرا یهو همینجور پشت سرهم بعدش سرفه های بد می کنه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49382 آبی ها اصلا اثرش خیلی کمه خیلیی ، ببر دکتر بگو اثر نداره یکی جدید بنویس ، از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 آبی ها اصلا اثرش خیلی کمه خیلیی ، ببر دکتر بگو اثر نداره یکی جدید بنویس ، پس اون کرم و بقیه داروها چی بعد فکر کنم کلا دوتا اسپری باشه
alale_ عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 363 واسش بارهنگ و تخم به دم کن بده بخوره خییلی خوبهمن بچم دوماهشه سرفه میکنه موندم چی بدم بهش😭
mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 واسش بارهنگ و تخم به دم کن بده بخوره خییلی خوبه من بچم دوماهشه سرفه میکنه موندم چی بدم بهش😭 اصلا فکر می کنم از وقتی کرونا اومد ریه بچه ها همه بهم ریخت...انشالله همشون زود خوب شن عزیزم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49382 پس اون کرم و بقیه داروها چی بعد فکر کنم کلا دوتا اسپری باشه بزار یکیشو قط کن ی مدت ببین ، کدومش مشکله براش ، اسپری نزن دو روز ببین چطور میسع از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 بزار یکیشو قط کن ی مدت ببین ، کدومش مشکله براش ، اسپری نزن دو روز ببین چطور میسع باشه عزیزم ممنون...
_Nnn1364 عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 2504 سرفه می کرد ولی انقدر نه دیگه...با دمیار براش می زنم همونجور که دکتر گفت ولی نمی دونم چرا یهو همینجو ... تاریخشو بخون نگذشته باشه قبل زدن خوب تکونش بده مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
_Nnn1364 عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 2504 باشه عزیزم ممنون... از هرچی که بو داره دوری کن از کرم دست گرفته تا اسفند مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
mrio مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 111 تاریخشو بخون نگذشته باشه قبل زدن خوب تکونش بده تارزخش زده ۲۳ ۱۲ جلوی انقضاش یعنی چی؟من الان تقریبا سه ماهه دارمش؟