2777
2789
عنوان

کااااااات😡🐤🥺🤟

21 بازدید | 14 پست

بچها من تازه آشنا شدم ینی ۲۷ ام میشه یک ماه بعد شنبه سر اینکه شب قبلش آنلاین بوده تا ۶ صب بدشم ظهر بیدار شده اول آنلاین شده تو تلگرام بعد جواب اس منو داده بحثمون شد گفتم کی خوابیدی گف نیم ساعت بعد تو ولی دیدم آنلاین بوده بدشم ک ظهر..گف ایندفه کات کنی بری بخاک عزیزم دیگ کاری بات ندارم گفتم باشه تمومش کن چون نمیتونم بعد چن روزه دیگ خبری نشده

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

بعد قبل اینکه کات کنیم‌میگف ۲۷ هر ماه روزیه ک تورو دیدم حالا بنظرتون من مقصر بودم یا اون

اگه من که به چه بهونه ای پس فردا بش پیام بدم؟مثلا ماهگرد 😂سر این آشتی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن بابا😂

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

عزیزم من خییییلی تو این داستانا بودم و فقط میتونم بگم شما بالاخره که کات باید کنین برای همیشه (البته این طور که پیداست از حرفات) چه بهتر که زود تر این کارو کنی که وقتی کمتر وابسته شدی از بعد برات بهتره

اکی ۲۷ آشتی کن اما اگه ۲۸ باز آنلاین شد نره رو مخت 🤔

😂😂ن دیگ حساس نمیشم روش

بنظرت ۲۷ با چه بهونه ای آشتی کنم شمارشم پاک کردم ولی پیش بازه میتونم تو اینستا یچیزی بگم یا الان بنظرت؟

بعد پیجی ک پرتر از دختر بوده پاک کرده بود تا کات کردیم پی‌جشو را انداخت

عزیزم من خییییلی تو این داستانا بودم و فقط میتونم بگم شما بالاخره که کات باید کنین برای همیشه (البته ...

اون ک اره بابا خسته شدم از دس این پسرای درد نخور 

😂😂ن دیگ حساس نمیشم روش بنظرت ۲۷ با چه بهونه ای آشتی کنم شمارشم پاک کردم ولی پیش بازه میتونم تو ای ...

اگه حساس نشی ایده خوبیه ولی اگه زنگ زدی صدای دختر اومد کنارش نگی این کی بود! چون الان که بری آشتی فردا قراره این سکانس رو تجربه کنی 🤓🤭