2777
2789
عنوان

سوتی خنده دار😂

2314 بازدید | 68 پست

بچه ها بیاین سوتی های خنده دارتون و بگین بخندیم😂

چن روز پیش تو کوچه اسنپ گرفته بودم 

بعد ما سر کوچمون یه سوپری داریم باهاشون دوستیم خانوادگی دو قلوعن اسمشون علی و الیاسه 

بعد اینه کنار مغازه ی اشغالی دارن

اسنپ گرفتم با مادرم بریم تا جایی بعد مادرم گفت من اشغالارو برمیدارم بزارم توی سطل اشغال کوچه

بعد سطل اشغال کوچه دوره اونطرف خیابونه

اقا رفتیم پایین

اسنپ دم در بود مارو دید مامانم رفت بره اونطرف خیابون 

بعد من برای اینکه دیر نشه جای دور نره مادرم خیلی جدی داد زدم مامانننن مامانننن اشغالارو بزار تو چیززز علی و الیاسس هی میخواستم بگم اشغالی نمیومد اسمش تو دهنم من احمقم داد میزدم چیز علی و الیاس نمیفهمیدمم چ زری دارم میزنم

:))) قیافه اسنپیرو باید میدیدین احساس میکنم کبود شد انق خودشو نگه داشت نصف نشه ا خنده منم وقتی فهمیدم تنها حرکتی ک کردم این بود داد زدم اشغالیییییشونن 

:))) ماسک زدم نشستم فق ابروم رفت

😂😂😂😂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادم نیس چرا

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

سوتی چرت و پرت زیاد دارم😂😂

همسایمون اومد زنگ خونه رو زد گفت بابات خونس گفتم آره گفت بهش میگی بیاد دم در کارش دارم گفتم باشه چشم ممنون😂

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

بر و بچ بریزید اینجا سوتی هاتونو تعریف کنید خودمم دارم تفکر میکنم 

سوتییی بگیدااا 😂

@هانیه1372  

@سوسیسبندری  

@سانازساناز1  

@ژلووووووووووووووفن  

@بستنی_قیفی_دلتنگ  

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
من رفتم لیوان ی بار مصرف بگیرم ب آقاهه گفتم لیوان مصنوعی دارین؟😀

😀😀🤣🤣

رفتم کافی نت کنکور ثبت نام کنم چن تا پسر اونجا بودن یهو کافی نتیه به من گفت سایت قعطه منم اومدم جلو پسرا کلاس بزارم گفتم عههه بد شد ک چرا قهههطه🙂😂😂😂

پسرا میز رو گاز میزدن 😂😂

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
😀😀🤣🤣

خداییش خیلی زیاده بزا فکر کنم اون خوبه رو بگم🤣🤣🤣

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خداییش خیلی زیاده بزا فکر کنم اون خوبه رو بگم🤣🤣🤣

منم 😂

من بچه بودم دوست بابام زنگ زد ب تلفن خونمون بابام نمیخاست جوابشو بده بم گفت بگو بابام خونه نیست 

دوست بابام گفت عمو خوبی بابات خونه ست ؟ 

گفتم نه خونه نیست رفته بیرون 

گفت عه کی برمیگرده ؟

همونطوری صدام میپیچید تو گوشی گفتم بابا کی برمیگردی خونه 😐😂

قیافه بابام 😐

قیافه خودم 😲

و صدای سکوت پشت خط 😂😂