2777
2789
عنوان

حقوقی که همسرتون میگیره😕🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 37 بازدید | 33 پست
از نظر من ربطی ب زن نداره مدیریت دخل و خرج و فکر و استرسش...  فقط بدونم دستش تنگه مراعات میکنم ...

منم همینطورم سپردم به همسرم ومیدونم خرج بیخودی نمیکنه وبهترمیتونه مدیریت کنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
از نظر من ربطی ب زن نداره مدیریت دخل و خرج و فکر و استرسش...  فقط بدونم دستش تنگه مراعات میکنم ...

خب خوبه اخرش حداقل میدونید خونه خریدید

ما خونه پدرشوهرم داده

ولی خودم دوست دارم خودمون بالاخره ی نتیجه ای داشته باشه زندگیمون یه هدفی

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا گرونیه.پول دوام‌نمیاره اصلا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اذیت میشی نکن...من پشیمونم ۱۲ساله من خرجی باهمه...سخته کننده شده

ن آخه من میدونم کم بیارم همسرم میده دوباره ولی دوست دارم یکبار خودم مدیریت کنم آخه همسرم خیلی ولخرجه همش خوراکی های گرون واسه بچها میخره من مخالفم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من از دیروز خرج خونه رو دست گرفتم اینقد ک ب شوهرم غر زدم تو ولخرجی آخه یکماه ۲۴ میلیون خرج و قسط داد ...

نمیدونم چرا منم حس میکنم خانما بهتر میتونن خرید خونه کنن 

من که همیشه همسرم با وجود اینکه دونفریم خریداش اندازه ی خانواده شش نفرس 

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
ن آخه من میدونم کم بیارم همسرم میده دوباره ولی دوست دارم یکبار خودم مدیریت کنم آخه همسرم خیلی ولخرجه ...

منم ..مدیریتم بهتر از همسرمه اما به استرسش که تا اخر ماه میرسه یان نمی ارزه.

نمیدونم چرا منم حس میکنم خانما بهتر میتونن خرید خونه کنن  من که همیشه همسرم با وجود اینکه دونف ...

دقیقا همینه.بخدا از دیروز ما خرجمون کمتر شده قبلا روزی پانصد خرجمون بود 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

ماکه فقط ۲۰هزارتومن پول داریم ،فردا قراره شوهرم بره ازفروشگاه نسیه برنج برداره ببره یه مغازه بفروشه پول نقد بیاد دستمون😑

والا بنظرم بااین وضعیت گرونی حقوق پایه نباید کمتر از ۲۰ تومن باشه

کدوم پس انداز؟!!! واقعا شما پس انداز دارین؟😳

خب بستگی داره دیگه ماقبلاپس اندازکردیم یاوامی که گرفتیم وهنوزخرجش نکردیم وگرنه الان که نمیشه پس اندازکرد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نمیدونم چرا منم حس میکنم خانما بهتر میتونن خرید خونه کنن  من که همیشه همسرم با وجود اینکه دونف ...

دقیقا خانما بهتر میتونن مدیریت کنن 

قبلا خرج خونه با پدرم بود هفته اول حقوق خرج میشد همش خنزر پنزر الکی می‌خرید 

از وقتی مادرم مدیریت دست گرفت اوضاع بهتر شد لااقل تا آخر ماه بی پول نمیشیم