zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان مو سشوار 25 بازدید | 4 پست الان سشوار برای مو مضرره یا نههر کسی ی چی میگه من سشوار نمی کشیدم چهار سالی میشه شال مینداختم خودش خشک میشد ولی اون روز کراتین کننده گفت اون جوری تار مو ها پوسیده میشه باید سشوار بکشیچیکار کنیم خوبه؟😐موخوره اینا میفته با سشوار؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/08/25 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 اره باید با سشوار ملایم موهاتو خشک کنی همیشه؟یعنی باعث ضعیف شدن تار مو نمیشه؟خشکی مو چی لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12166 قبل سشوار اسپری یا سرم بزن باعث میشه مو کمتر آسیب ببینه با درجه ملایم خشک کن نمیخواد زیاد خشک کنی
لیوسام عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 16153 من هر وقت از حمام میام ، سشوار میکشم موهام هم آسیب دیده نیس اول میزارم حدود ۸۰ ۹۰ درصد آب موهام بره بعد سشوار میکشم اگر موهات آب کمی داشته باشه و حرارت سشوارت بالا نباشه و با فاصله از سرت بگیری ، موهات آسیب نمیبینه