2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 150 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

انشالله خوش باشین درکنار هم... و اینکه طبیعیه الان که عقدین بخاد هرروز پیشت باشه.. دلش تنگ میشه خب🚶 ...

سپاس زیبا 🙏🏻 شماهم انشالله اگر متاهل یا مجردین همیشه دلتون خوش باشه 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

ما معمولا باهمیم😅😅😅😅عقدیم

البته من شوهرم راننده هس در هفته چند روز نیس وقتایی ک هس همش پیش همیم

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

من عقد بودم سه دو ماه یه بار

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
[QUOTE=259495898]هزار بار حرف زدم کو گوش شنوا  امشب دیگه گوشیمو خاموش کردم این زندگی دیگه ارزش ...

مشروب بخوره رفیق بازی بکنه منم در اختیارش باشم کارشم جمع کرده فعلا بیکاره پدر و مادرشم هر چی دوست دارن بگن من سکوت کنم بچه ننه ست بدون اجازه اونا آب نمیخوره همیشه هم از من طلبکاره 

به هیچ کدوم از قولایی هم که به من از اول عقد داده عمل نکرده دیگه بریدم دلم میخواد  خودکشی کنم فقط از خدا میترسم تازه کتکم منو زده باورت میشه توی عقد