2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 150 پست
سلامت باشی عزیزم ناراحتم اینقدر که عروسیم عقب افتاد دعا کن زودتر عروسیمون بگیریم خسته شدم از عقد دعو ...

دعا میکنم زیبا عروسی کردی حتما تاپیک بزن بگو خوشحال بشیم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسش داری؟ 

دو ماهه که باهم مشکل داریم هیچ قدمی برای درست کردن زندگیمون برنمیداره من همه کار کردم که درست کنم دیگه خستم امشب دیگه دل بریدم بالای پنجاه تا پیامک بهش دادم حتی یک دونشم جواب نداده امشب ازش متنفر شدم 

یک پسر بچه ننه بدون استقلاله طوری که چشمش به خانواده ش میفته گریه ش میگیره از دخالتا و حرفایی که خانوادش بارم کردن که دیگه نگم برات دیگه بریدم بمیرم راحت بشم       

دو ماهه که باهم مشکل داریم هیچ قدمی برای درست کردن زندگیمون برنمیداره من همه کار کردم که درست کنم دی ...

ی فکر اساسی بردار درکت میکنم که اینا واقعا مشکله اما بشین باهاش صحبت کن شاید به راه اومد

دو ماهه که باهم مشکل داریم هیچ قدمی برای درست کردن زندگیمون برنمیداره من همه کار کردم که درست کنم دی ...

اخی چقد سختی کشیدی 🥺 خدا به دلت ارامش بده انشالله مشکلت حل بشه و تصمیم درست بگیری

ی فکر اساسی بردار درکت میکنم که اینا واقعا مشکله اما بشین باهاش صحبت کن شاید به راه اومد

هزار بار حرف زدم کو گوش شنوا 

امشب دیگه گوشیمو خاموش کردم این زندگی دیگه ارزش جنگیدن و اشکامو نداره  

عزیزم تفاوت اخلاقی نداشته تا الانش فقط اینکه قبل عقد خیلی دقیق سروقتش میرسید  الان دیگ ن همیش ...

انشالله خوش باشین درکنار هم... و اینکه طبیعیه الان که عقدین بخاد هرروز پیشت باشه.. دلش تنگ میشه خب🚶‍♀️

واقعا نمیدونم تصمیم درست چیه طلاق بگیرم بشم اینه دق پدر و مادرم یا بسوزم و بسازم با بک مرد بیخودی

خیلی سخته تصمیم درک میکنم واقعا 😓 ولی هیچکس مهم تر از خودت نیس اگ واقعا بیخودی باشه تهش نمیتونی زندگی کنی باهاش شاید چند سال دیگه طلاق بگیری