2777
2789
عنوان

استوریای یه تازه ب دوران رسیده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 59 پست
این طرف احساساتش و ب اشتراک نمیزارع . میزارع ک دل بقیه رو بسوزونع بگه ما داراییم میخواد خوشبختیشو تو ...

خب چرا بقیه باید از دارایی یک نفر بسوزن؟ دیدن خوشبختی دیگران، مایه خوشحالی نیست؟

شخصا علاقه ای به دیدن این چیزا و بعد غر زدن که لایک نکردی و جواب ندادی و... نداشتم و همه رو حذف کردم. ولی خب واقعا کاربرد این اپها همینه.

به هر حال مختاری که رفتاری رو نپسندی و در اون صورت حق داری از لیست دوستات حذفش کنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من یه همکلاسی داشتم برای تولدش یه عکس از جشن گذاشته بود تو کپشن کادوها رو نوشته بود با ذکر اسم ...

😂😂😂😂جر

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا بقیه باید از دارایی یک نفر بسوزن؟ دیدن خوشبختی دیگران، مایه خوشحالی نیست؟ شخصا علاقه ای به د ...

به نظرم بقیه نمیسوزن..بلکه خنده شونم میگیره

.ولی اون طرفی ک عکس میذاره فک میکنه کارش سوزوندنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب چرا بقیه باید از دارایی یک نفر بسوزن؟ دیدن خوشبختی دیگران، مایه خوشحالی نیست؟ شخصا علاقه ای به د ...

آخه بقیه اخلاقش خوبه و من دوسش دارم .و اینکه من حرص نمی‌خورم از شرایطش و فقط حرفم اینه همه از این اخلاقش بد میگن و میگن کار چندشیع . من شاید حرص نخورم دو نفر دیگ ک حتی گوشواره طلا ام ندارن با دیدن این استوریا دلشون نمیگیرع؟

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
به نظرم بقیه نمیسوزن..بلکه خنده شونم میگیره .ولی اون طرفی ک عکس میذاره فک میکنه کارش سوزوندنه

خب دیگه... دسته جمعی خوشحال میشن. ایرادش چیه؟  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قشنگ فیلم سینمایی واسه خودش

اوه بیا ببین.منم که میدونم این بشر چقدر تازه بدوران رسیده هست.سال هفتم دانشگاهش بود بعد ازش میپرسیدن میگفت ما خانوادگی همه وکلیم .شوهرش کشاورزه میگه وکیله.داداشش محصله میگه دانشجوی حقوقه.یه پکیج کامل .

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یکی بود از دوستام 

وقتی تولدش بود اگه کسی عکسشو استوری میکرد تبریک میگفت این اسکرین میگرفت باز خودش استوری میکرد و ازشون تشکر میکرد😅😅😅

یا هر کسی برای این استوری میگذاشت ک فلان کارو کردی این باز تکرار میکرد

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
آخه بقیه اخلاقش خوبه و من دوسش دارم .و اینکه من حرص نمی‌خورم از شرایطش و فقط حرفم اینه همه از این اخ ...

به نظرم نه. اگه عکسشم نذاره توی گوشش میبینن و دلشون میگیره. در کل داره درست از برنامه استفاده میکنه.

البته این نظر شخصی منه و با همین دیدگاه همونطور که گفتم همه رو حذف کردم چون در کل به نظرم کارکرد بیهوده ایه.

ادمای خوشبخت واقعی .خوشبختیشون تو چشم دیگران نمیکنن

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

کسی که خودش از داشته های یکی ناراحته و کمبود داشته الان میخواد اینجوری تلافی در بیاره انگار بقیه مسیول نداشته هاشن.تا یه حدی کاربردش اشتراک عکس و فیلمه ولی نه هر چیزی.مثلا عکس فیش کادوی خاله طرف چه جذابیتی داره.اشتراک چیزهای زیبا جالب اموزشی 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دوستان نمی‌دونم ما به کجاها داریم کشیده میشیم که از این استوریا و پستا ناراحت میشیم عکس از خونه دیزاین غذا سفر رفتن خوشحالی و شادی نباید ناراحتمون کنه من دوستامم که خارج از ایرانن همیشه از خریدشون حتی ویکتوریا سی کرت که خریدم میکنن استوری میذارن من شخصا لذت میبرم اصلانم فکر نمیکتم چه اونا که از بچگی خارج بودن چه اطرافیان خودم واسه سوزو گداز مردم استوری میذارن😂 کل دنیا این اپها واسه زندگی روزانست که تو فرهنگ ما پذیرفته شده نیست 

الان که اینستا ندارم ولی یکی از اشناهامون دخترای خیلی آزاد و راحتی داره از اینان که خارجم تنها میرن فقط دلم می‌خواد استوریهاشو ببینید پر از حس زندگی اون کافی که ازش عکس می‌گیره سفرهایی که میره مهمونی هایی که میره و .. از خیلی چیزا عکس و استوری و پست داره که شاید یا احتمالا شوآف باشه واقعا دختر قشنگی هم نیست اصلااااااا نه اندام نه قیافه ولی آنقدر با سلیقه است که آدم دوست داره عین اون نهایت سلیقه رو به خرج بده -من عوض اینکه بدم بیاد همیشه در حال یادگیری چیزای خوبم-