2777
2789
عنوان

استوریای یه تازه ب دوران رسیده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 59 پست

اینکه خوبه من یکی از دوستام  انباکسینگ موبایلشو پست کرد و کپشن زد مرسی عشقم ک با کادوت تولدمو به یادماندنی کردی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یه عده رفتن رستوران  تک تک اعضای خانوادشون عکس کباب استوری کردن😨

😂😂

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلامون میگف همسایشون گوشی آیفون گرفته بود

با جعبه و فاکتور اینا استوری کرده بود

مرسی بابت این هدیه همسر مهربانم😐

در صورتی ک شوهرش اصاااا واتساپ ‌نداره😐😂😂😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ما یکی مثل همینو داشتیم بچه انقد میرفت اینستا فاز برداشته بود یبار اومدگفت من شاخ وادساب هسدم 

از تیلیت ابگوشتشونم استوری میزاشت 

بعد برا همون بچه یه a2 خیرده بودن استوریش کرده بود کادو تولد پرنسس چشم رنگی(سبز)با تاخیر 

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

چه اشکالی داره؟ من اینستا و واتساپ ندارم ولی مگه برای همین چیزا نیست؟ نباید اتفاقات روزمره که احساساتتو تحریک کرده رو به اشتراک بذاری؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
زندگیه خودشه دوست داره بذاره.......

زندگی خودشو بزاره برا خودش وقتی میزارع ک بقیه دلشون بسوزه بایدم بهش همه بگن عقده ای تازه ب دوران رسیده 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
وا این چ اشکالی داره منم غذاهامو استوری میکنم 😑

والا  بنظر من کار اشتباهیه تو این دوره زمونه و نداری مردم به خدا دفعه بوده پیتزا گذاشتن بچه من دلش حواسته گفته خوش به حالشون پیتزا دارن منم نتونستم براش بگیرم یعنی این اشکال نداره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجاشو دیدی این که خوبه  فامیل ما غذا ها رو استوری میکنه مثلا مرغ شکم پر درست میکنه میزاره استو ...

این افراد. عقده دارن میدونی میخان همش تضاهر کنن

ماهم ی فامیل داریم شوهرش ۱۵۰ پول داده بود گزاشته بود تو مرا جان و جهانی🤮🤯اوووووه عروسیش بود هی فرمالیته تایم هی ساپورت تایم

چکارش داری شاید این کارایی که میکنه حالشو بهتر میکنه...مردمو مسخره نکنید تو که از دلش خبر نداری😐

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
چه اشکالی داره؟ من اینستا و واتساپ ندارم ولی مگه برای همین چیزا نیست؟ نباید اتفاقات روزمره که احساسا ...

این طرف احساساتش و ب اشتراک نمیزارع . میزارع ک دل بقیه رو بسوزونع بگه ما داراییم میخواد خوشبختیشو تو چشمون کنه

یکی هم مبل خریده بود استوری کرد از شوهرش تشکر کرد بابت مبل خونه😐

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
چه اشکالی داره؟ من اینستا و واتساپ ندارم ولی مگه برای همین چیزا نیست؟ نباید اتفاقات روزمره که احساسا ...

این کارای زیاده از حد به نظرم بیشتر واسه تحریک کردن احساسات فالوراست🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”