2777
2789
عنوان

همکارم دزده

87 بازدید | 10 پست

شغل من یطوریه که گاهی وقتا صاحب کارم اضافه کاری میده ، اونم در حد ده دقیقه ولی سه ساعت میگه برو واسه خودت اضافه کاری بزن. بعد هر موقع اون اضافه کاریه پیش میاد همکارم سریع میره پیش مراجعه کننده میگه فلان روز بیا که بیوفته تو شیفت خودش. بنظرتون این دزدی نیست ؟؟😂

حق منم هست. چکار کنم که کارش لو بره و صاحب کارم بفهمه داره حق منو میخوره ؟؟

اینم بگم تازه رفتم سر کار اگه زود اعتراض کنم میترسم بگن نرسیده دعوا راه انداخت

خب بزار بره توو ساعت اون چفرقی میکنه برات 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اگه به کارت نیازداری فعلا سکوت کن یکم سیاست داشته باش 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بزار بره توو ساعت اون چفرقی میکنه برات 

حقوقمون ساعتیه خواهر . سه ساعت اضافه کاریو همش واسه خودش ثبت میکنه. تا الان شیش مورد دیدم ازش. واقعا دیگه زیادی داره حقمو میخوره 

حقوقمون ساعتیه خواهر . سه ساعت اضافه کاریو همش واسه خودش ثبت میکنه. تا الان شیش مورد دیدم ازش. واقعا ...

الان چیزی بگی به ضرر خودته  

بعدشم اتفاقی نمیفته عزیزم بزار همین کار کنه،...من سرکار میرفتم بچه ها خیلی سنگ برام مینداختن یوقتایی واقعا صبح تا شب میرفتم بیکار میشستم ولی بعد یمدت هرکاری میکردم خودم راحت شم نمیشد از هوا برام کار میومد 

۱۰تا وردست بودیمااااا ولی به ۲.۳نفرمون میرسید بی دلیل ازشون میفتاد

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

کارت چیه؟ به خودش متحرمانه  بگو یا برو به صاحب کارت بگو

معذرت میخوام خودش آدم زبون دراز و سلیطه ایه . اگه بگم سریع یه چیزی پیدا میکنه میره پیش صاحب کارم زیرآبمو میزنه که بیرونم کنن.خیلی هم قبولش دارن

معذرت میخوام خودش آدم زبون دراز و سلیطه ایه . اگه بگم سریع یه چیزی پیدا میکنه میره پیش صاحب کارم زیر ...

دقیقا فهمیدم چی میگی منم قبلا شاغل بودم همچین ادمایی رو دیدم😑 به سرپرست یا صاحبکار خیلی محترمانه بگو چن ماه میتونی نیاز داری تحمل کن کار بهتر پیدا کن دربیا ازش مهم اعصاب خوده ادمه کارت چیه عزیزم؟

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
 دقیقا فهمیدم چی میگی منم قبلا شاغل بودم همچین ادمایی رو دیدم😑 به سرپرست یا صاحبکار خیلی محت ...

وای دقیقا . اعصاب آدم خراب میشه وقتی اینجور آدمایی رو میبینی. تو یه شرکت خصوصی کار میکنم . کلا ده نفریم من و اون خانم تو یه بخش کار میکنیم

وای دقیقا . اعصاب آدم خراب میشه وقتی اینجور آدمایی رو میبینی. تو یه شرکت خصوصی کار میکنم . کلا ده نف ...

خیلی بده واقعا منم ادمای بد دهن و پرو و زیرآب زن زیاد دیدم تومحل کار من نمیتونم زیاد تحمل کنم اگه ببینم واقعا درست بشو نیس خودم از کارش درمیام کارمو عوض میکنم چون اعصابو بهم میریزه .. شرکت چیه؟ من قبلا تولیدی لباس کار میکردم الانم تولیدی ماسک برام پیدا شده از ساعت ۵ تا ۱۲ شب   ماهی 3500 گفته ساعت کاریت چند تا چنده ؟ حقوقت چی ؟

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️