2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔😔😔

38 بازدید | 13 پست

با خانواده شوهر و جاریم تو یه ساختمونیم .مادرشوهرم چندوقت پیش مریض بود جاریم میرفت بالا سرش عملو اینا داشت و منم غذا براشون میبردم با یه بچه یساله شیطون .یا میرفت مسافرت برای پدرشوهرم غذا میبردم یا مریض میشدن سوپی چیزی میبردیم براشون .الان بچم مریضه نمیدونم انفولانزاس یا کروناعه تبش هی میره بالا دو روز پیش تبش رفت بالا رفتم خونه مادرشوهرم یکم بچرو گذاشت تو تشت و بعدم هی گفت چیزی نیس پدرشوهرمم کلی حرف بهم زد که بچرو بیرون نبرید مریض میشه ازونروزم اصن بهم زنگ نزدن فقط ب شوهرم زنگ میزنن حال بچمو میپرسن یوقتایی جاریم برامون غذا یا سوپ میاره ولی مادرشوهرم هیچی نیاورد انتظار دارم یوقتایی چون بچم شیطونه یه وعده غذا بیاره بگه استراحت کن بخورید جون بگیرید امروز شوهرم صبح تا شب نبود با جیغو گریه ب بچم غذا و دارو میدادم خیلی دلم میخاست یکی یکمی سوپی چیزی بیاره برای بچم چون واقعا بچم نمیذاره هیچکار کنم همش ب پام اویزون بود گریه میکرد از صبح که از خواب پاشدم تا الان رو پام بودم خیلی نابودم خودمم فک کنم از بچم گرفتم .شما جا من بودید چکار میکردید ازین ب بعد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا نیاز داشتن کسی پخت و پز کنه ولی الان میگن تو هستی ، پسرت مریضع نه شما همچین نگرشی دارن شاید، شا ...

نه خودمم چندوقت پیش با بچم مریض بودیم همینجور بود

میدونم چی میگی ولی چیزی ک زیاد میبینم اینه که سالمندا ی قدم برا آدم برنمیدارن ، بعد از زمین و زمان ت ...

بخدا الان هم بچه جاریم مریضه هم بچه من دریغ ازینکه یه زنگ بزنن یا یکمی سوپ برای نوه هاش درست کنه چون مادرشوهرم جوونه پیر نیست 

بخدا الان هم بچه جاریم مریضه هم بچه من دریغ ازینکه یه زنگ بزنن یا یکمی سوپ برای نوه هاش درست کنه چون ...

خودتو ناراحت نکن چه میشه کرد ب همسرت بگو از کترینگ برات بگیره بی منت راحت