2777
2789
عنوان

کیا ماشین خریدن

360 بازدید | 15 پست

میشه اگر تونستید ماشین بخرید با متوسط درامد ماهی چقدر؟ یه دختر مجرد چطوری پولاش جمع کنه وندساله میتونه یه ماشین عادی بخره؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر مجرد خرج خورد خوراک با خانواده ش هست یا خودش چقدر از پولش براش میمونه چقدر حقوق داره

خورد و خوراک با خانواده

این ماه پنج ملیون حقوقم بوده چهارملیون داذم طلا ماه بعدم همش میدم طلا همی چهار پنج تومن میش

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
متاسفانه فک نکنم با جمع کردن ماه به ماه بتونی بخری مگه این که وام بگیری یا ملکی چیزی داشته باشی

شت در این زندگیفقط امیدم ب اینه ک پیشرفت کنم حقوقم میره بالاتر

خورد و خوراک با خانواده این ماه پنج ملیون حقوقم بوده چهارملیون داذم طلا ماه بعدم همش میدم طلا همی چ ...

طلای کارمزد دار نگیر لااقل سکه کن یا طلای خام

چون خیلی باید صبر کنی قیمت طلا بره بالا تا بدون ضرر بفروشی کارمزد و اجرتش کم میشه همین ۵ تومن طلا رو میبینی سه تومن بر میدارن مگه اینکه چند سال نگه داری

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
طلای کارمزد دار نگیر لااقل سکه کن یا طلای خام چون خیلی باید صبر کنی قیمت طلا بره بالا تا بدون ضرر ب ...

طلای بدون اجرت خریدم 

میخام تا دوسال نگه دارم این طلاهارو

شت در این زندگیفقط امیدم ب اینه ک پیشرفت کنم حقوقم میره بالاتر

اخه هر ماه بذاری کنار ارزش پولت میاد پایین

من به بازار طلا وارد نیستم شاید بشه طلا بخری بعد یهو بفروشی

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 
اخه هر ماه بذاری کنار ارزش پولت میاد پایین من به بازار طلا وارد نیستم شاید بشه طلا بخری بعد یهو بفر ...

عزیز چیکار کنم راه دیگ ای ب ذهنم نمیرسه اخه میدونی ن ماک دارم ن وام بگیرم حقوقم ماهانه ثابت نیست ک مطمئن باشم پس بگیرم مجبورم همی طلا بخرم 

عزیز چیکار کنم راه دیگ ای ب ذهنم نمیرسه اخه میدونی ن ماک دارم ن وام بگیرم حقوقم ماهانه ثابت نیست ک م ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی منم چند سال هی پس انداز کردم هی قیمت ماشین رفت بالا اخر وام گرفتیم و طلا فروختم خدلروشکر تونستم بخرم

انشاالله شما هم میخری👍👍❤❤

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 
اره عزیزم میفهمم چی میگی منم چند سال هی پس انداز کردم هی قیمت ماشین رفت بالا اخر وام گرفتیم و طلا فر ...

وای چ خوب خداروشکرخریدی😍😍😍😊 منم یکم طلاهام قیمتش بره بالا وامم میگیرم روش ماشین میخرم

خورد و خوراک با خانواده این ماه پنج ملیون حقوقم بوده چهارملیون داذم طلا ماه بعدم همش میدم طلا همی چ ...

عزیزم تو که ماهی چهار پنج تومن در آمد دار دار برو دو سه تا قرعه کشی خونگی بذار یه پول خوب دستت و میگیره حداقل یه پراید بخر طلا نخر فعلا طلا در طولانی مدت سود داره دو سال سه سال اینجوریا 

وای چ خوب خداروشکرخریدی😍😍😍😊 منم یکم طلاهام قیمتش بره بالا وامم میگیرم روش ماشین میخرم

خب عزیزم باید تو این مدت امتیاز حسابم جمع کنی.

مامان بابات چه قدر حقوق میگیرن؟

اگه بشه حقوق اونا به علاوه حقوق خودت بره تو یه کارتی که ماهانه ورودی حسابت بره بالا یا اگه پول ذخیره ای دارن بریزن حساب تو یا امتیازشو بدن بهت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️