2777
2789

با همسرت رابطه خوبی داری ؟

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همسرت رابطه خوبی داری ؟

رابطمون خوبه 

عاشق هم بودیم قبل ازدواج

اما من از ازدواج قبلم یه بچه دارم

بچه م قراره تو‌خونه پدرم بمونه و ازین‌موضوع ناراضی ام...و شرایط روحی م بهم‌ریخته 

همه میگن سخت نگیر ،شرایطتو بپذیر

اما حالم بده

رابطمون خوبه  عاشق هم بودیم قبل ازدواج اما من از ازدواج قبلم یه بچه دارم بچه م قراره تو‌خونه ...

خیلی سخت با این شرایط اما به این فک کن یه روزایی تو میری میبینیش یه روزایی میاریش پیش خودت درست میگن میدونم سخته اما شما از آینده خبر نداری شاید خیلی روزای خوبی در انتظار شما و بچتون باشه  امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
خیلی سخت با این شرایط اما به این فک کن یه روزایی تو میری میبینیش یه روزایی میاریش پیش خودت درست میگن ...

حرفات خیلی آرومم کرد 

امیدوارم این روزا اتفاق بیفته 

ممنون که همراهیم کردی 

از راه دور میبوسمت♥️

حرفات خیلی آرومم کرد  امیدوارم این روزا اتفاق بیفته  ممنون که همراهیم کردی  از راه ...

امیدوار باش عزیزم ما هرچی بخواین همون اتفاق میوفته به روزای خوب فکر کن که اتفاقی خوب بیوفته