2821
2789
عنوان

عشق یا منطق ؟☹️

58 بازدید | 27 پست

بچه ها من با یع پسری تقریبا ۹ ماه دوست بودیم 

حتی خواستگاری هم اومد

اما از همون اول گنگ بود 

همیشه گوشی من دستش بود اما یع ثانیه ام گوشیشا دست من نمیداد 

اصلا حاضر نشد حتی تو گالریش برم 

از همون اول رفتاراش گنگ بود یروز خوب بود یروز بد 

الان دوباره برگشته بعد یکماه که بهم زد باهام گفت فردا بیا ببینمت 

عقلم میگه اصلا دیگه نباید برم طرفش حتی

اما قلبم میگیره وقتی نیست الان یماهه بهم زده ولی وقتی چشم بع کادوهایی که برام گرفته میفتع اتیش میگیرم 

دلم میگیره گریه میکنم

چیکار کنم 

میترسم حالم خوب نشع 

ولی اینم بگم قبلا برام همچنین چیزی پیش اومده بود که در این حد طرفا بخام و طول کشید اما الان اصلا برام ذره ای مهم نیس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منطق

ولی نمیدونم درسته یا ن 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

دختر تو که مسخره اون نیستی هستی؟ هر وقت دلش میخواد باهاته هروقت دلش میخواد میزارتت کنار دوباره اگه دلش خاست میاد سراغت ببین به نظر خودت مسخره نیست 

خودم و همه چیزم رو دادم رفت ، حیف دیگه بر نمیگرده....🥀

قلبت چرت میگه اصلاااا به حرفش گوش نکن برای اینکه وسوسه نشی خودتو مشغول کاری کن  پسره رو هم بل ...

اصلا دیگه میترسم برم سمتش می‌دونم حتی اگه ازدواجم کنیم راهمون درست نیست 

اما الان که اومده حال دلم خوبه خوشحالم

سلام عزیزم. 

من توی شرایطی بودم که خیلی خیلی به شرایط تو شباهت داره (حتی از نظر اخلاق طرف مقابلم). 

و این حس و حالی رو که میگی با سلولام حس کردم و الان وارد فاز بعد شدم😁

هیچ اتفاقی برات نمیوفته، فقط تحمل کن و اصلا اصلا نرو. اصلاا نرو. 

بعدا از خودت بابت تصمیمت تشکر میکنی. 

اگه احساسی تصمیم بگیری در آخر فقط احساسته که لطمه میخوره. خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر لطفا. 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
دختر تو که مسخره اون نیستی هستی؟ هر وقت دلش میخواد باهاته هروقت دلش میخواد میزارتت کنار دوباره اگه د ...

خیلی مسخرس واقعا

اما من کلا ادم احساسی ام وابسته بشم چه بع شخص چه به هرچی اذیت میشم جدا بشم

این عشق نیست یه وابستگی بچگونس همه کادوهاشو بریز دور به درد نمیخوره 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
سلام عزیزم.  من توی شرایطی بودم که خیلی خیلی به شرایط تو شباهت داره (حتی از نظر اخلاق طرف مقاب ...

یادگاریاشو هم همه رو از خودت دور کن.

البته قبلش بشین هر چقد میخوای گریه کن که دیگه چیزی توی دلت نمونه. بعد بنداز دور. 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا