2821
2789
عنوان

🥒🥕رژیم گروهی🥦🥬

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 21 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیف تلگرامم بالانمیاد کاش می شدازفضای دیگه ای برای تشکیل گروه استفاده می کردین مثل ایتا یا روبیکا☹

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
حیف تلگرامم بالانمیاد کاش می شدازفضای دیگه ای برای تشکیل گروه استفاده می کردین مثل ایتا یا روبیکا☹

والا به خدا ندارم اون برنامه ها رو 🥺🥺

دوستان یه کانال پرو-کسی جوین بشید‌ راحت هرروز جدید میذاره 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
والا به خدا ندارم اون برنامه ها رو 🥺🥺 دوستان یه کانال پرو-کسی جوین بشید‌ راحت هرروز جدید میذ ...

عزیزم مساله ای نیست موفق باشید😘😍

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز