2777
2789
عنوان

ارزوی مرگ دارم

60 بازدید | 16 پست

ی هفته اس دستشویی نکردم

از شدت درد دارم میمیرم

میرم دستشویی همش احساس دفع دارم اما بازور زیاد درحدی ک میمیرمو زنده میشم در حدنخود پی پی میکنم

خدایا خسته شدم

همه کارکردمممم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرادکتر نمیری

چیزی نمیدن که صدباررفتم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
خب برو دکتر 

رفتم بابا

تاثیرنداره

پاشو الان برو بیمارستان سرم دارویی چیزی میدن حل میشه

رفتم صد بار

ی شربت داده

لاکتوز ک بی فایدس

خب الان برو دکتر و کمک بگیر یا حداقل برو داروخانه

آب به اندازه کافی می خوری (۸ لیوان)؟ داشتن تحرک و پیاده روی روزانه خیلی کمک کننده است. میوه و سبزیجات و کلا غذاهای پر فیبر بخورید. میزان مصرف برنج، نان سفید، پاستا، سیب زمینی، هویح، ذرت را خیلی کم کنید. 

تیروییدتون را هم بررسی کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب الان برو دکتر و کمک بگیر یا حداقل برو داروخانه آب به اندازه کافی می خوری (۸ لیوان)؟ داشتن تحرک و ...

اعصابم خورده

دوست دارم گریه کنم

انجیر بخور زیاد یا گوجه زیاد

الان انجیرو روغن زیتون میخورم

تاثیرنداره

گریه کمکت نمی کنه، دنبال راه حل باش...

مگ راه حل داره

دیگ دارم کافر میشم

مگ راه حل داره دیگ دارم کافر میشم

البته که داره...همه کارهایی که گفتم را انجام دادید؟ اگر انجام دادید و نتیجه نگرفتید، نرمال نیست و باید دنبال علتش باشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم