2777
2789
عنوان

اب انار برای درمان زردی نوزاد

35502 بازدید | 17 پست

سلام. نوزادم ۱۵روزه زردی ۱۳داشت ففط ۵ ساعت تونستیم زیر دستگاه نگهش داریم زردیش اومد ۱۱. دیشب مادرشوهرم ۵ قطره اب انار بهش خورونده. اندازه دو تا دونه انار. الان ب من گفت خیلی نگرانم کسی تاحالا اینکارو کرده

عزیزم بچه فامیل ما رو بردن حجامت کردن زردیش رفت کلا الحمدلله.البته مادرش رعایتایی هم کرد.خرما گردو و چیزای گرم نخورد.روزی ی بار شیره و سرکه رو قاطی میکرد اب میریخت هم میزد میخورد.کلا مادر گرمی نخوره بچه رو هم خیلی گرم نگه ندارید

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم علم ميگه تا ٦ ماهگي هيچ چيزي غير شير مادر نبايد داده بشه 

ولي حالا ديگه داده كارى نميشه كرد اما محترمانه بهش گوشزد كن ديگه نده

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

ماهم اینکارو کردیم. نگران نباشید...دقیقا شوهر منم تاصبح از استرس نخوابید، میگفت چه غلطی کردم، نکنه ضررداشته باشه😄😄😄

نگران نباشید درحد چهارپنج قطره و دو سه تا دونه چیزی نمیشه که.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چیزی نمیشه عزیزم، خودت پوسته خیار را بذار با یکم آب بجوشه و در روز دو سه لیوان ازش بخور، دو روزه زردی بچه رفع میشه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

نترس. من خودم دوتا شیشه بزرگ. دقیقا  پارسال همین موقع ها بود خوردم. چندتا قطره انداختم دهنش. چون. بچه مت هفت ماه دنیا اومده بودد ۲۵ ردز بود زردی داشت. ده ردز هم بیمارستان بودم. 

بخیه هام هم تذیتم می کرد  دادم چیزیش نشد. 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

من مادرم بچه هایی ک زردی داشتنو دوغ محلی میخرید با پنبه میزد ب بدنشون بعد حمام میداد.. خیار پوست میگرفت میزاشت رو‌بدنشون.. چیزای خوردنی هم میدادن مادربچه میخورد ن بچه 

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خونتون و جای بچه نباید خیلی گرم باشه‌. گرما زردی رو به شدت میبره بالا. گرمیجات نخور و تند تند بهش شیر بده که از طریق ادرارو مدفوع دفع بشه. تا زمان برطرف شدن زردیشم میتونی هرازگاهی به عنوان کمکی بهش شیر خشک بدی. شیرخشک قاتل زردیه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه نوزاد حجامت؟!واقعا چه احتیاجی بود زردی توی نوزادا رایجه و رفع میشه

بله.حجامت نه ب اون معنی خونریزی ک بزرگترا دارن.

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
2790
2778
2791
2779
2792