سلام. نوزادم ۱۵روزه زردی ۱۳داشت ففط ۵ ساعت تونستیم زیر دستگاه نگهش داریم زردیش اومد ۱۱. دیشب مادرشوهرم ۵ قطره اب انار بهش خورونده. اندازه دو تا دونه انار. الان ب من گفت خیلی نگرانم کسی تاحالا اینکارو کرده
عزیزم بچه فامیل ما رو بردن حجامت کردن زردیش رفت کلا الحمدلله.البته مادرش رعایتایی هم کرد.خرما گردو و چیزای گرم نخورد.روزی ی بار شیره و سرکه رو قاطی میکرد اب میریخت هم میزد میخورد.کلا مادر گرمی نخوره بچه رو هم خیلی گرم نگه ندارید
همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
گلم علم ميگه تا ٦ ماهگي هيچ چيزي غير شير مادر نبايد داده بشه
ولي حالا ديگه داده كارى نميشه كرد اما محترمانه بهش گوشزد كن ديگه نده
اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ
نترس. من خودم دوتا شیشه بزرگ. دقیقا پارسال همین موقع ها بود خوردم. چندتا قطره انداختم دهنش. چون. بچه مت هفت ماه دنیا اومده بودد ۲۵ ردز بود زردی داشت. ده ردز هم بیمارستان بودم.
خونتون و جای بچه نباید خیلی گرم باشه. گرما زردی رو به شدت میبره بالا. گرمیجات نخور و تند تند بهش شیر بده که از طریق ادرارو مدفوع دفع بشه. تا زمان برطرف شدن زردیشم میتونی هرازگاهی به عنوان کمکی بهش شیر خشک بدی. شیرخشک قاتل زردیه
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟