2821
2789
عنوان

زن مستقل 🎗 1

256 بازدید | 2 پست

من همیشه فکر میکنم برای یک زن

استقلال مالی خیلی خیلی مهم است...

نه این که آدم مادی ای باشم که این را میگویم نه..واقعا نیستم..

ولی همیشه دیده ام که این زن ها قوی ترند، آسوده ترند.

زن باید دستش توی جیب و کارت و حساب خودش باشد..اصلا شاید یک روز دلش خواست برای انگشتان چروکیده ی مادرش یک انگشتر

طلا بخرد.

خواست برود داخل شال فروشی و وقتی نتوانست چهار شال با رنگها و طرح های جورواجور انتخاب کند، بدون درنگ و نگرانی

به فروشنده بگوید:«همشو میبرم»

یک وقت هم دیدی اول هر ماه کل درآمدش را

داد به صاحبخانه...همه جورش می شود.

ولی قسمت قشنگش همان است که لازم نیست برای پول بیشتر گرفتن از شوهرش به هر دلیلی، از یکی دو روز با خودش فکر و خیال کند و آخر هم پشیمان بشود.

و باز هم در مهمانی بعدی از توی جعبه مقوایی کنار آینه انگشتر بدلی را دست کند...

زن اگر پول خود را داشته باشد، رنگ موهایش، مدل مانتویش، بوی عطرش،

عدد قبض موبایلش و ... همه و همه را خودش انتخاب می کند!

اگر زنی استقلال مالی خودش را از دست بدهد و از نظر اقتصادی صددرصد وابسته به شوهرش باشد، حق انتخاب کمتری خواهد داشت.

این زن ناگزیر است

در برابر خواسته شوهرش سر تعظیم فرود بیاورد ...

چون تحت مرحمت آن شخص است.🧠

*احسان علی پور

#مستقل_شدن

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز