2777
2789
عنوان

مژه کار

9408 بازدید | 21 پست

بچه ها مژه کارا درآمدشون تو ماه به ۱۰ میلیون میرسه؟خیلی دو دلم میخوام برم دوره اش

یه چیزی میخوام درآمدش همین حوالی باشه،رنگ کاریم دوس دارم اما ناخنکار من نیست.

پیشنهادی دارین؟برم بنظرتون؟

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

من یه مدت میخاستم برم رفتم چندتا سالن دیدم خودشون مژه کار دارن دیدم فقط ۵تومن پول هدر میره برای مدرک بیخیال شدم 

خیلی دلم میخاد بافت تابلو ابریشم یاد بگیرم همسایمون میبافه ۴تومن هزینه میکنه ۱۰تومن میفروشه

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اینکه یهو معروف شی کارت بگیره دخترخالم کلی کلاس کاشت ناخن رفت کلی تجهیزات خرید ولی نصرفید براش. ...

ناخن مواد اولیه اش گرونه اما مژه نه

دوم اینکه  تا یسال اینا خیلی نباید انتظار مشتری داشت و طول میکشه تا جا بیافتی اینا رو در نظر گرفتم

من یه مدت میخاستم برم رفتم چندتا سالن دیدم خودشون مژه کار دارن دیدم فقط ۵تومن پول هدر میره برای مدرک ...

آخه بافتن سخته،چشات و دستات درد میگیره

آرایشگریم جوریه که با همه در ارتباطی و با روحیه ی من سازگارتره

سلام عزیز

ببین مژه کاری درآمد نسبتا خوبی نمیگم ده تومن البته ممکنه ده تومن هم بشه اما بیشتر بستگی به توان و مهارت خودت و استعداد و بهداشت داره تو مژه کاری یه مقداری هم پول لوازم یه مقداری هم پول آموزش

ناخن کاری دم و دستگاه بیشتری می خواد هزینه بیشتری داره دور بره سه تومن تا پنج تومن پول وسایل هست بازم اینم استعداد می طلبه چون باید طرحای جدید بزنی و بهداشت و رعایت کنی

جفتشم با تبلیغات درآمدت بیشتر میشه

موفق باشی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
سلام عزیز ببین مژه کاری درآمد نسبتا خوبی نمیگم ده تومن البته ممکنه ده تومن هم بشه اما بیشتر بستگی ب ...

سلام عزیزم

دعا کن خیلی دوست دارم این کارو باد بگیرم،پیشنهاد دیگه ای ندارین؟

بنظرتون لاین دیگه ای نیست؟من مژه بنظرم راحتتره

سلام عزیزم دعا کن خیلی دوست دارم این کارو باد بگیرم،پیشنهاد دیگه ای ندارین؟ بنظرتون لاین دیگه ای ن ...

ببین من یه سوال ساده ازت میپرسم بعدش بهت جواب میدم

تو واقعا تو کدوم استعداد داری ؟

الان درآمد رو مد نظر قرار نده اول استعداد بعد یکی یکی میریم جلو تا به نتیجه برسی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
ببین من یه سوال ساده ازت میپرسم بعدش بهت جواب میدم تو واقعا تو کدوم استعداد داری ؟ الان درآمد ر ...

بنظرم رنگو بتونم

مژه ام همینطور

اما واقعا ناخن کار من نیست همینطور تتو

میکاپم دوس دارم

بنظرم رنگو بتونم مژه ام همینطور اما واقعا ناخن کار من نیست همینطور تتو میکاپم دوس دارم

خب سوال بعدی از کدوم اطلاعات بیشتری داری و سر در میاری ؟

تو هیچکدوم اصلا دوره نرفتم

کارت سخت شد اگه حتی یکم اطلاعات داشتی بهتر می تونستی تصمیم بگیری حالا یه جور دیگه سوال میکنم

توی کدوم میتونی از پس هزینه هاش بر بیای ؟ و حوصله کدوم رو داری انجامش بدی 

کارت سخت شد اگه حتی یکم اطلاعات داشتی بهتر می تونستی تصمیم بگیری حالا یه جور دیگه سوال میکنم توی کد ...

مژه هزینه ش کمتره واقعیت نمیخوام زیاد هزینه کنم

مژه هزینه ش کمتره واقعیت نمیخوام زیاد هزینه کنم

خب پس مشخص شد

مژه رو یاد میگیری فکر کنم دوره یع ماهه داره وسایلش هم تقریباً کمه تو بهداشت مهمه چون با چشم سر و کار داری شیش ماه اول خیلی انتظار درآمد آنچنانی نباش چون باید جا بیوفتی اگه تبلیغات هم داشته باشی توی اینستا و پیج خود سالن کارت زودتر میگیره 

خب پس مشخص شد مژه رو یاد میگیری فکر کنم دوره یع ماهه داره وسایلش هم تقریباً کمه تو بهداشت مهمه چون ...

بنظرت فقط یه سالن کار کنم؟

یا چند جا؟

خودمم توقع به درآمد رسیدن زودتر از یکسال ندارم

یکیم اینکه اینستا فعالیت کنم یا روبیکا