2777
2789
با پیاز رنده شده و ادویه پهن کن توی ماهیتابه نسوز که بشه کامل بلند کرد دوطرفش که پخت و سرخ شد یه لای ...

دمت گرم😘

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدایی شام باقالی پلو ماهیچه؟ قیمه؟منی که اصلا به شام اهمیت نمیدم😑همیشه یه چیز سبک حاضری میخوریم فقط ...

کارخوبی میکنی منم مثل توام خیلی خوش اندامم برای همینکه شامم سبکه

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
ویروس که نه باردارم فک نکنم اخه پریود شدم دوروز سبک ولی همون موقع هم همین دردارو داشتم کلا خستم

دوروز که پرویدی حساب نمیشه ..نکنه لانه گزینی بوده ..۳روز خون ریزی باشه اون پری هست ..یه بی بی چک بزن

اخه من مشکلم اینه سیب زمینی هامون تموم شده منم هیچ وقت شب نمیرمبیرون تنهایی شوهرمم نیست وهرچی فک میک ...

کباب‌تابه‌ای درست کن با گوجه و برنج 😍 من همیشه سیب‌زمینی هم سرخ میکنم عاشق این ترکیبم اخ قلبم🥲😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

هیچی 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
مما برعکسیم میخورین ولی لباس کم میخریم

باید هرهفته یه پولی مشخص کنید برا خرید خونه که کم نیاد برا لباس

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤