2777
2789
عنوان

زود گریم گرفت🤦🏻‍♀️

90 بازدید | 19 پست

دیروز جلوی جمع یکی بهم زور گفت 

منم در حد یه جمله از خودم دفاع کردم، بعد یهو بغض کردم و دیگه نتونستم جلوشو بگیرم و شروع کردم به گریه جلو ۵۰ نفر ادم😐😐

بعد خودمو جمع و جور کردم، یهو یاد کاری که کردم یعنی گریه م جلوی اون همه آدم افتادم و بخاطر این حماقتم گریه کردم!! انگار خودمو ضعیف نشون دادم و بدتر اینکه ۶ روز هفته قراره ببینمشون و بدتر اینکه بعضیا فک کردن من بخاطر یچی دیگه گریه کردم🤦🏻‍♀️

چیکار کنم زود گریه م نگیره؟ کلا موقع زورگویی بقیه نیستا فقط ،حتی وقتی که از یکی جدا میشم یا یه حرف ساده (تیکه) بهم میندازن هم زود..

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توعم خیلی لوسم بهم بگن تو گریم میگیره

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

مهم نیست گریه کردی که کردی قتل که نکردی بخوای خجالت بکشی از این ب بعد رو خودت کار کن قوی باش 

گریه هم عیبی نداره توی تنهایی گریه کن ولی جلو جمع همیشه خودتو یه آدم قوی نشون بده 

این دوره زمونه همه آنقدر دغدغه دارن که کار تو یادشون یه چند مدت دیگه نیس

هنوزم قشنگ ترین چشم ها واسه مامانمه♡

وقتی جایی هستی که نباید گریه کنی 

چند لحظه سرتو بالا بگیر

وتند تند پلک بزن

و نفس عمیق بکش

⁦👌🏻⁩

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻
منم یه فیلم دیدم صحنه احساسی داشت گریه ام گرفت بعد شوهرم گفت چرا گریه میکنی گریه ام شدیدتر شد 

دقیقا ها🤣 همین دیروز من تا میومدم آروم بشم یکی میومد میگفت چیشده تا دهن باز میکردم بگم گریه م میگرفت باز اهههه

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
منم یه فیلم دیدم صحنه احساسی داشت گریه ام گرفت بعد شوهرم گفت چرا گریه میکنی گریه ام شدیدتر شد 

حالا فیلم یه چیزی من دیگه شورشو دراوردم مثلا من

رو خالم خیلی حساسم بعد همین روزا قراره ازدواج کنه امروز جلو همه داشتم گریه میکردم اگه اذیت کنه خالمو چیییی😐😂😂

یا میریم بیرون پیرمرد میبینم گریم میگیره دلم میسوزه😐💔

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
وقتی جایی هستی که نباید گریه کنی  چند لحظه سرتو بالا بگیر وتند تند پلک بزن و نفس عمیق بکش ⁦ ...

مرسی از راهنماییتون

راستی امضات چقدر حرف دله

همه شب مرا نمی‌برد خواب!