2777
2789
عنوان

اسم پسر

60 بازدید | 10 پست

نظرسنجی اسم پسر

تعداد رای : 11
نظرسنجی
مهرسام
5
45%
رادوین
3
27%
یزدان
1
9%
ایلیا
2
18%
واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

ایلیا

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۴سال پیش بین رادین و رادوین میخواستم انتخاب کنم  که رادین انتخابم شد و خیلی خوشحالم😃

خوشنام باشه عزیرم♥😘

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
رادوین و مهرسام هم اسمم؟...مهرسا شنیدم ..مهرسام نه...

اره عزیزم رادوین و مهرسام هم اسمه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
الان اگه بخواین اسم جدید انتخاب کنین چی میزارین؟ 

اسم های قشنگ زیاد هست ولی من همین رادین و دوباره انتخاب میکنم عاشق اسمشم پسرمم دوست داره😍😅

مثلا اسمایی مثل آرتین و حامی و آرسین هم قشنگه

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ممنونم اسم دخترم میگین لطفا

آدرینا و یاس و پارمیس و سلین و دیانا یا رادینا

اسم دختر خواهر شوهرمم پَرگُل خیلی دوست دارم‌ فراوانیشم کمه‌

عزیزم نی نی خوشگلت خوشنام باشه به سلامتی بغلش‌ کنی😍🌹

ممنونم😘 نظرتون راجع به الناز دل ارام پری ناز  چیه؟ خوبه؟

انتخاب من دل آرام واقعا زیباست 😍

الناز و پریناز هم بله زیبا هستن  ولی هر اسمی که به دلتون نشست‌ شما بزارین و خیلی به نظر های دیگران گوش ندین 

نی نی تون هم راضی میشه😍