2821
2789
عنوان

دلم غم داره ...💔💔💔💔💔.

39 بازدید | 14 پست

دلم از نامردیهای دنیا گرفته....هرکسی فقط فکر منفعت خودشه حتی عشقم که اون همه گفت ببین دیوونه از همه دنیا بیشتررررر دوستتت دااارم جا زد اونم بخاطر چی گفت ۱۴ مهرت تامام من قبول نکردم یعنی الکی گفت این یکسال و دلم یک تکیه گاه میخواد یه آغوش میخواد که فقط گریه کنم بگم از نامردیهای دنیااا کاش خدا وقتایی آدما دلشون گرفته میبرد پیش خودش دست نوازش شو میکشید میگفت نگران نباش درست میشه وااای قلبم درحد انفجار گرفته

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان ناراحتی ک طرف رفته بخاطر مهریه؟این ادم تو زندگی برات مرد میشد؟همون اول کاری اینجوری میکنه وای ب ...

خسته شدم از تنهایی بی کسی هیشکی و جز اون نداشتم بهش وابسته بودم💔

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

خسته شدم از تنهایی بی کسی هیشکی و جز اون نداشتم بهش وابسته بودم💔

همینقد فک کن ک اگ باهاش میرفتی تو زندگی با همچین ادمی و راه برگشتی نمیداشتی جز مهر طلاق ک بخوره تو شناسنامت اونوقت چی؟ 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

چندتا از تاپیک هات رو خوندم.نمیخواستم چیزی بنویسم اما دلم نیومد.

احساس کردم مثل من که در گذشته یه همچین وابستگی ای داشتم در تو هم هست. 

تو ۲۳ سالته.قبلا یه ازدواج داشتی مادر یک بچه ای.یک زنی، دلت مهر و محبت میخواد عاطفه میخواد.حق داری.اما سعی کن با عقلت پیش بری که بعدا فرصت محبت دیدن ازت گرفته نشه. میدونی چی میگم؟ انتخاب اشتباه باعث سرخوردگی و غم بیشتر میشه برات.

بنظرم سرت رو گرم کن.با بچت سعی کن با کیفیت وقت بذاری برید پیاده روی، داستان بخون براش، بازی کنید توی خونه. پسرت از سرمایه های بزرگ زندگیته. ان شاالله خدا در خیر برات باز کنه.به آرامش برسی.

شرایط زندگیت رو بسنج، و ببین چه کاری با منطق و عقلت درست بنظر میاد.سعی کن با منطق تصمیم بگیری تا بعدا حسرت گذشته نخوری.ما هیچکدوم توی زندگیت نیستیم.

با خونوادت سعی کن رفیق بشی.راحتتر میشه برات.موفق باشی