2777
2789
عنوان

بختک و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 81 پست
سلام تابیک منو بخون نظرت بگو

سلام گلم تاپیکت رو خونده بودم قبلا...

چی بگم هر کس اعتقاد خاص خودشو داره و اعتقاد و نطر هرکسی محترمه ولی من به شخصه به این چیزا باور و اعتقاد ندارم و اعتقاد دارم به دلایلی این مشکلات برای افراد پیش میاد مثلا مشکلات روحی که باعث توهم دیداری و شنوایی میشه.

یه متنی خوندم خیلی خوشم اومد خواستم اینجا هم بزارم

یه دسته هورمون هستن که بهشون میگیم هورمونهای توهم زا، یکی از قسمتهای مغز مسئول ترشحش هست.
 این هورمونها گاهی طبیعی ترشح میشن به میزان کم گاهی با تلقین فرد به خودش بیشتر ترشح میشه، به این شکل که تنهاست شرایط ترشح این هورمون مهیا هست فرد به صورت مکرر به خودش تلقین میکنه که شاید چیزی دیگه ای هم اونجاست و این دست از تلقینها باعث ترشح شدید این هورمونهای توهم زا میشه و کافیه همونموقع یک صدای تصادفی بیاد...
مثلا صدای چکه کردن آب یا صدای رد شدن ماشین از خیابون، یا هر صدای دیگه ای...
 اینجاست که فرد فکر میکنه زوزه یا سایه یه موجود نامریی رو شنیده !
 این هورمونهای توهم زا خیلی قوی هستن اگه شرایط رو برای خودتون مهیا کنید اون قدر ترشح میشن که درخت جلوی شما شروع به سخن گفتن میکنه!
هر چیزی که باعث شه مغز تحریک شه باعث میشه هورمونهای توهم زا ترشح کنه.
اگر زیاد این هورمونها ترشح بشه  قسمت دیگه خودآگاه مغز تقریبا از کار میافته...
 از تعادل روانی نرمال خارج میشن مثل کسانی که میگویند جن زده هستند!
در واقع جنی درکار نیست ترشح زیاد این هورمونها یا اختلالات روانی باعث برهم خوردن تعادل رفتاری و فیزیکی این اشخاص شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم تاپیکت رو خونده بودم قبلا... چی بگم هر کس اعتقاد خاص خودشو داره و اعتقاد و نطر هرکسی محترم ...

عزیزم اگه اینطوره 

پس چرا فقط وقت هایی ک تنها هستم وتو خونه خودم هستم اینجوری میشم 

چن روز رفتم خونه مادر شوهرم اصلا همچین اتفاقی برام نیفتاد

عزیزم اگه اینطوره  پس چرا فقط وقت هایی ک تنها هستم وتو خونه خودم هستم اینجوری میشم  ...

فقط و فقط برای تلقین شدیده

فراموش نکن با تلقین دها نفر سرطان رو شکست دادن

وقتی به چیزی مرتب فکر کنی ملکه ذهنت میشه و همیشه همراهته به قدری روت تاثیر میزاره که با گوشت و پوست و استخونه باور میکنی ولی خبر نداری تلقین و ترس و تفکر به این امور چقدر رو ضمیر ناخداگاهت تاثیر گذاشته.

مغز همون چیزی رو پردازش میکنه که بهش فکر شده عاقبتش میشه توهم دیداری و شنیداری.

بعضی چیزها علت علمی دارن مثل بختک که اسمش در اصل فلج خوابه میتونم بهت کامل توضیح بدم یا مثلا آل یا جن زدگی در صورتی که هیچکدومشون واقعی نیستن.