2777
2789
عنوان

بختک و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 81 پست
سر کتاب نمیخواد نصفش چرته. نذر کن که راحت شی ازشون  نذر نمک هدیه به حضرت فاطمه صددرصد جواب داد ...

بختک هم چرته بختک رو قدیمیها به علت نداشتم اطلاعات کافی و تحصیلات به مشکل فلج خواب میگفتن بختک و الان علم این مشکل و کشف کرده و به راحتی هم قابل درمانه ولی متاسفانه متاسفانه ۹۰درصد مردم ایران اصلا اطلاعات کافی و جامع از این مشکل ندارن و نو این قرن و با اینهمه اطلاعات علمی هنوز درگیر بختک و آل هستن.

عکس و مجسمه اگر تو خونه زیاد داری جمع کن (عکسای خودتون منظورمه اونایی که چهره آدم یا حیوان دارن) تو ...

گلم، عزیزم، عشقم مشکل ایشون فلج خوابه و ربطی به عکس و مسمه نداره این چیزا خرافاتیه که از قدیم مونده

متاسفانه تو این قرن و با این تکنولوژی و علم هنوز بعضیها درگیره خرافاتن اگه اسی مطالعه کافی داشت متوجه نیشد مشکلش فلج خوابه و با داشتن اطلاعات کافی و تحقیق میتونه به راحتی این مشکل رو کنترول کنه یا لااقل به یه متخصص مراجعه کنه بقیه موارد ذکر شده هم بخاطر تلقین و استرس و اضطراب وارد شده به استارتره.

و با تمرکز  به امور  و موارد  وجود بختک و یا موجود عجیب و غریب ذهنش رو برای پذیرفتن و دیدن و قبول این موضوع اماده کرده انقدر اسی افکار منفی و خرافی داشته که تو ضمیر ناخداگاهش اثر گذاشته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دعا بگیر وصل کن بخودت

فلج خواب با دعا حل نمیشه گلم اسی اول باید اطلاعات کافی و جامع از مشکلش داشته باشه و با دونستن و پذیرفتن این مشکل میتونه اولین قدم رو برای بهبودی خودش بر داره و قدم بعدی اینه که با اطلاع داشتن از کنترول این مشکل بتونه راه حلی برای کنترول و کم کردن این مشکل پیدا کنه.

حاضرم ک قسم بخورم بختک الکی نیست و واقعیت داره چون با چشمای خودم دیدم

فلجِ خواب (Sleep Paralysis)، حالتِ اختناق، سنگینی، قفل شدنِ بدن و عدمِ تواناییِ حرکتِ اندامهایِ بدن مخصوصا دستها و پاها است که گاهی هنگامِ خواب به انسان دست میدهد.
در این شرایط فرد دچارِ ترسِ شدیدی شده و علیرغمِ تلاشی که برای بیدار و بلند شدن میکند تلاشِ او بی‌نتیجه است و لذا وحشت و احساسات بسیار ناخوشایندِ فردبیشتر میشود.
 رؤیایِ وحشتناکِ توأم با احساسِ خفگیِ  در نهایت انسان را از خواب میپراند ولی در اصل مشاهدات و احساساتِ ناشی از این عارضه، آنقدر واقعی به نظر میرسد که شخص فکر میکند درحالِ تجربه امورِ ماوراء الطبیعه است!
طبقِ تحقیقاتِ انجام شده، تقریبا ۷٪افرادِ بزرگسال و نزدیک به ۳۲٪ بیماران روحی- روانی، درطولِ زندگیِ خود، حداقل یک بار فلجِ خواب را تجربه میکنند.
چند مطالعه نیز نشان میدهد که ۳۶٪ از تمامیِ مواردِ بختک در سنینِ بینِ ۲۵ تا ۴۴ سالگی رخ میدهد.
کابوسِ بختک که معمولأ بینِ چند ثانیه تا چند دقیقه بیشتر به طول نمی‌انجامد غالبا هنگامِ بلوغ شروع شده و در سنِ ۲۰ تا ۳۰ سالگی افزایش مییابد.
فلجِ خواب معمولأ در مردان و زنان، به نسبتِ مساوی رخ میدهد.
بختک اختلالِ بی خطری است، هیچگونه عارضه جسمی به دنبال ندارد درعرضِ چند لحظه پایان مییابد و به ندرت با مشکلاتِ عمیقِ روانی مرتبط میباشد.
به گفته دانیل دنیس کاندیدای دکتری در رشته علوم اعصاب و پژوهشگر پروژه فلج درخواب، زمانی که فرد این پدیده را تجربه میکند کاملا هوشیار است.
 در واقع تصور میشود که درچنین مواقعی، ذهن بیدار است اما بدن همچنان خواب است.
شبه سایه وار که می‌بینیم چیست؟
باورهای فرهنگی هم قویا بر این تجربیات و توهمات اثر میگذارند و در نهایت به شکل گیری فولکلور ومی انجامد.
در مورد آن موجود سایه واری که برخی در زمان فلج خواب تجربه میکنند براساس مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای سن دیگو انجام گرفت و نتایج آن درمجله فرضیات پزشکی به چاپ رسید در این زمان اعصاب جداره‌ای نورونهای موجود درمغز را تحت نظر گرفته و به پاها فرمان حرکت میدهند و چون نمیتوانند حرکت کنند مغز درمورد حرکت مورد نظر دچار توهم میشود.

آنطور که دنیس می‌گوید «این شبه سایه وار» می‌تواند در نتیجه نوعی بیش فعالی در آمیگدال باشد که در واقع بخشی از مغز است که حس ترس را ایجاد می‌کند.

درچنین مواقعی فرد درحالی ازخواب بیدار میشود که بخش یادشده ازمغز او فریاد میزند «تهدیدی وجود دارد»؛
 بنابراین مغز شما باید برای فعال شدن بی دلیل آمیگدال چیزی را کشف کند و پارادوکس به وجود آمده را به نوعی برای خود تفسیر کند.
درطول خواب این بخش از مغز همچنان فعال میماند با این همه فلج کامل بدن درست پس از هوشیاری میتواند فعالیت آن را بیش از پیش کند.

بدن شما درحالت خواب و یا به عبارت دیگر درحالت حرکت سریع چشم قرار میگیره اما ذهن شما بیداره این اتفاقات معمولا در زمانی رخ میده که شما ازخواب بیدار میشید و چشماتون رو باز میکنین اما نمیتونید بدنتون رو تکون بدید. 
درحقیقت در زمان فلج خواب
 (بختک)هم پدیده علمی اتفاق میفته و هم پدیده متافیزیکی.
دلایل علمی:
از بُعد علمی شما وقتی که میخوابید تمام ماهیچه‌های اصلی بدن به غیر از ماهیچه‌های چشم و ماهیچه‌های تنفسی مانند ریه و یا قلب قفل میشن و یا اصطلاحا فلج میشن تا شما در اثر هیجانات در حین خواب نتونید که حرکت کنید. 
چون اگر قرار باشه تا درحین خواب حرکت کنید ممکنه که به بدن شما آسیب جدی وارد بشه و یا از بلندی پرتاب بشید و یا به جسم سخت، مثل دیوار برخورد کنید.
 در واقع فلج خواب یک سیستم محافظتی برای انسان درحین خوابه و اگر این سیستم از کار بیفته وقتی که خواب میبیند جسمتون تلاش میکنه تا اتفاقات درون خواب را تقلید کند. 
مثلا اگر درخواب بدویدجسم فیزیکی تلاش میکند تا همان کار را تقلید کند و درصورتیکه این اتفاق بیفته به علت آنکه انسان در اون حالت هیچ اختیاری از خودش نداره آسیب شدیدی خواهد دید. 
درحال حاضر افراد زیادی درسراسر جهان دچار بیماری خوابگردی هستند.
 یعنی بدن آونها درحین خواب فلج نمیشود بنابراین مجبور هستند که خودشان را به تخت و غیره … ببندند.

یه دسته هورمون هستن که بهشون میگیم هورمونهای توهم زا، یکی از قسمتهای مغز مسئول ترشحش هست.
 این هورمونها گاهی طبیعی ترشح میشن به میزان کم گاهی با تلقین فرد به خودش بیشتر ترشح میشه، به این شکل که تنهاست شرایط ترشح این هورمون مهیا هست فرد به صورت مکرر به خودش تلقین میکنه که شاید چیزی دیگه ای هم اونجاست و این دست از تلقینها باعث ترشح شدید این هورمونهای توهم زا میشه و کافیه همونموقع یک صدای تصادفی بیاد...
مثلا صدای چکه کردن آب یا صدای رد شدن ماشین از خیابون، یا هر صدای دیگه ای...
 اینجاست که فرد فکر میکنه زوزه یا سایه یه موجود نامریی رو شنیده !
 این هورمونهای توهم زا خیلی قوی هستن اگه شرایط رو برای خودتون مهیا کنید اون قدر ترشح میشن که درخت جلوی شما شروع به سخن گفتن میکنه!
هر چیزی که باعث شه مغز تحریک شه باعث میشه هورمونهای توهم زا ترشح کنه.
اگر زیاد این هورمونها ترشح بشه  قسمت دیگه خودآگاه مغز تقریبا از کار میافته...
 از تعادل روانی نرمال خارج میشن مثل کسانی که میگویند جن زده هستند!
در واقع جنی درکار نیست ترشح زیاد این هورمونها یا اختلالات روانی باعث برهم خوردن تعادل رفتاری و فیزیکی این اشخاص شده

متاسفانه بقیه مطالبی که در مورد بختک یا فلج خواب دارم از رو کتاب یا گوگل شات گرفتم نمیتونم ارسال کنم چند روزه سایت امکان فرستادن عکس رو نمیده.

نمیدونم منم بختک زیاد واسم اتفاق افتاده و از هرکسی که سوال میکردم میگفت اون فلج مغزیه ولی من مطمئنم ...

گلم مشکل فلج خواب دائمی نیست له احتمال زیاد به مشکلات روحی طرف بستگی داره یعنی مقطعیه و ربطی به خونه نداره در هر صورت به هر دلیلی که باشه بعد اون مقطع خود به خود احتمال اینکه رفع بشه هست.

گلم، عزیزم، عشقم مشکل ایشون فلج خوابه و ربطی به عکس و مسمه نداره این چیزا خرافاتیه که از قدیم مونده ...

بختک رو میدونم که فلج خوابه، ولی گفتم شاید واقعا موجودی هم هست که میبینه، خواستم راهنمایی کنم

چیزایی که گفتم تایید شدس

منم چن شبه یه ربع اینا مونده به ۳ صبح از خواب پا میشم خود ب خود. خوابم  شدید سبکه. از صدای کنتر ...

یه دسته هورمون هستن که بهشون میگیم هورمونهای توهم زا، یکی از قسمتهای مغز مسئول ترشحش هست.
 این هورمونها گاهی طبیعی ترشح میشن به میزان کم گاهی با تلقین فرد به خودش بیشتر ترشح میشه، به این شکل که تنهاست شرایط ترشح این هورمون مهیا هست فرد به صورت مکرر به خودش تلقین میکنه که شاید چیزی دیگه ای هم اونجاست و این دست از تلقینها باعث ترشح شدید این هورمونهای توهم زا میشه و کافیه همونموقع یک صدای تصادفی بیاد...
مثلا صدای چکه کردن آب یا صدای رد شدن ماشین از خیابون، یا هر صدای دیگه ای...
 اینجاست که فرد فکر میکنه زوزه یا سایه یه موجود نامریی رو شنیده !
 این هورمونهای توهم زا خیلی قوی هستن اگه شرایط رو برای خودتون مهیا کنید اون قدر ترشح میشن که درخت جلوی شما شروع به سخن گفتن میکنه!
هر چیزی که باعث شه مغز تحریک شه باعث میشه هورمونهای توهم زا ترشح کنه.
اگر زیاد این هورمونها ترشح بشه  قسمت دیگه خودآگاه مغز تقریبا از کار میافته...
 از تعادل روانی نرمال خارج میشن مثل کسانی که میگویند جن زده هستند!
در واقع جنی درکار نیست ترشح زیاد این هورمونها یا اختلالات روانی باعث برهم خوردن تعادل رفتاری و فیزیکی این اشخاص شده