2777
2789
عنوان

بختک و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاضرم ک قسم بخورم بختک الکی نیست و واقعیت داره چون با چشمای خودم دیدم

ایه ۲۶ ال عمران رو بنویس بتعداد جاهایی که احتمال میدی اونجاهاهستن بچسبون مثلا دیوار.جاهایی بزار که حرمت قران حفظ بشه 

لایک نکنید .توروخدا 

منم چن شبه یه ربع اینا مونده به ۳ صبح از خواب پا میشم خود ب خود. خوابم  شدید سبکه. از صدای کنترل ک میخوره روی میز تلوزیون پا میشم انقدری ب خودم میپیچم از ترس کم میمونه خفه شم. انقد صدا میشنوم مخصوصا از سقف ن از جای دیگ. عمدتا از سقف و سالن نشیمن ک تلوزیون کوفتی اونجاس

بسم الله واییییی برو سرکتاب باز کن

این کاربر مشکلشون فلج خوابه چیزی به اسم بختک وجود نداره قدیمیها چون علت اون مشکل رو نمیدونستن و سواد و تحصیلات نداشتن به این مشکل میگفتن بختک.

و برای من جای هزاران سواله که برای نوجوانها و جوانهای این قرن پیشرفته و پر تکنولوژی امروزه هنوز به بختک و آل اعتقاد دارن

چه ترسناک 

بخدا ترسناک نیستا وقتی کامنتهارو میخونم تعجب چه عرض کنم شوکه میشم هیچکس نمیدونه مشکل اسی فلج خوابه بختک فقط یه خرافاته که قدیمیها تحصیلات و رشد فکری نداشتن به این مشکل میگفتن بختک.

ولی از جوانها و نوجوانهامون تعجب میکنم که تو این قرن با این علم و تکنولوژی هنوزم گرفتار خرافات آل و بختکن

منم امروز بختک افتاده بود روم  ببین این حالت فلج مغزی بهش میگن  استرس زیاد و ی کوچدلو حا ...

افرین دقیقا همینه ولی اسمش فلج خوابه گلم فلج مغزی به افرادی که توانایی جسمی و دهنی ندارن گفته میشه کسایی که اندامهای بدنشون نقص داره و توانایی فهم و درک ندارن

شرایطشو ندارم الان عوص کنم تو این زمستونی دیگ خونه پیدا نمیکنم 

اسی احتیاجی نیست خونتون رو عوض کنید چون مشکلت اسمش فلج خوابه سعی کن در موردش تحقیق کنی و اطلاعات کافی داشته باشی و صمنا به یه متخصص مراجعه کن مشکلت به راحتی حل میشه حتی با تحقیق و مطالعه کافی خودتم میتونی مشکلت رو کنترول کنی.

در مورد بقیه موارد مطمئن باش نتیجه ترس و تلقین خودته

چون ذهن ناخداگاهت کاملا آمادگی موارد عجیب و غریب و ماورایی رو داره نتیجه اش میشه همین موارد.

سلام صوت قرآن بذارتوخونتون دعای معراج همراه خودت کن ردخورنداره

گلم مشکل ایشون فلج خوابه و باید به متخصص مراجعه کنن به راحتی مشکلشون حل میشه بقیه موارد هم ترس و تلقینهای خودشه انقدر بهش ایمان داره که بختکه و یه موجود عجیب و غریب که تو ذهن ناخداگاهش اثر گذاشته