2777
2789
عنوان

رفع عفونت

1523 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

کسی ازشیاف واژی کلین مال شرکت باریچ برای رفع عفونت استفاده کرده.میشه بعدتموم شدن پریداستفاده کردوبعداقدام کرد؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
عفونت قارچی؟

نه عفونت باکتریایی.من یه سری دکتررفتم.دادبهم.بعداون خوب شدم.واقدام کردم.ولی بازگرفتم.گفتم ببینم اشکال نداره استفاده کنی و بعداقدام کنی

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عفونت باکتریایی.من یه سری دکتررفتم.دادبهم.بعداون خوب شدم.واقدام کردم.ولی بازگرفتم.گفتم ببینم اشکا ...

باکتریایی نمیدونم اما من قارچی داشتم هرچی دارو بود استفاده کردم خوب نشد

علائمت چطوربود؟ترشحاتت؟من دوتادکتررفتم.انقدبهم شیاف و قرص و... دادخوب نشدم.بعداین بهم واژی کلین داد.خوب شدم.الان دوبارع گرفتم.گفتم شایدبازدوباره اونه استفاده کنم خوب بشه

بچه دارین؟مشکلی دراقدام نداره.اخه ۳ماهه اقدام کردم نگرفته

علائمت چطوربود؟ترشحاتت؟من دوتادکتررفتم.انقدبهم شیاف و قرص و... دادخوب نشدم.بعداین بهم واژی کلین داد. ...

ترشحات سفید پنری و سوزش من کلی دارو استفاده کردم همین ک دارو تموم میشه بازم برمیگرده دیگ دکتر گفت آخرین راهش فریزه

نه بچه ندارم  اما یکی از اقوام عفونت داشت باردار شد ولی گفت خیلی اذیت شده  

مال من سفید.روی شرت کمی تغییررنگ میده و سبزکمرنگ میشه.البته خیلی ببخشیدا

نه عفونت باکتریایی.من یه سری دکتررفتم.دادبهم.بعداون خوب شدم.واقدام کردم.ولی بازگرفتم.گفتم ببینم اشکا ...

منم قبل اقدام عفونت داشتم شیاف کلنیدامایسین داد عفونتم سبز رنگ بود باکتریایی خوب شدم اما اقدام کردم دوباره عفبونت گرفتن و باردار هم شدم😑

حتما پیگیر باش برو دکتر تا خوب بشه مثل من نشی چندساله درگیرم

رفتم.انقدبهم دارونداد.نشد.حالااین واژی کلین داد.خوب شدم.دوباره اومده

منم قبل اقدام عفونت داشتم شیاف کلنیدامایسین داد عفونتم سبز رنگ بود باکتریایی خوب شدم اما اقدام کردم ...

مال منم میگن باکتریایی.کلیندامایسین دادخوب نشدم.واژی کلین دادخوب شدم.امابرای اقدامم دوباره میگیرم.شمابعدچندوقت اقدام باردارشدی؟داروی خاصی مصرف کردی؟بازهمون عفونت سبزداشتی؟اذیت نشدی توبارداری؟ببخشیدسوالاتم زیادشد

مال منم میگن باکتریایی.کلیندامایسین دادخوب نشدم.واژی کلین دادخوب شدم.امابرای اقدامم دوباره میگیرم.شم ...

من الان ۷ هفتمه تقریبا اره همون سبز رو دارم یه وقتایی هست یوقتایی هم ترشح سبز ندارم ماه چهارم اقدام باردار شدم دکتر سونو کرد گفت رحمت عفونتی نداره اما باید باز برم دکتر و بگم دارو بده

من الان ۷ هفتمه تقریبا اره همون سبز رو دارم یه وقتایی هست یوقتایی هم ترشح سبز ندارم ماه چهارم اقدام ...

به سلامتی.مبارک باش.قرص خاصی برلی بارداری استفاده کردی؟