2821
2789
عنوان

صندلی غذا کودک

3475 بازدید | 9 پست

بچه هاا صندلی غذا کسی گرفته برا بچه اش؟‌ چطوره به دردمیخوره و اینک اگ تازه خریدید قیمتشم بگید لطفا

درمورد صندلی ماشین و کریر هم نظر بدید کلا خوبه و کاربردیه بخرم یا نه

صندلی غذا خیلی کاربردیه چون بچه ها همش در حال بازی هستند موقع غذا توی صندلی فیکس میشن و دیگه لازم نیست دنبالشون راه بیوفتید،کریر برای من کاربردی نبود ،اما صندلی ماشین خیلی خوب بود

من هرسه را داشتن بچه هام، صندلی غذا خوبیش اینه که بچه نمیتونه هی پاشه راه بره و مجبور بشی بیفتی دنبالش کخصوصا اگر خودتون رو میز غذا میخورین.  کریر فقط به عنوان صندلی ماشین استفادم شد، صندلی ماشینم واقعا خوب بود براشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گرفتم مارک goodbabyواقعاعالیه ازاین چرخدارا حتی موقعی که کاردارم توصندلیش میشینه ودنبال من

عه واقعا صندلی غذا هم چرخ دار داره ؟؟  چون من نمیخاستم روروک بگیرم چون میگن ضرر داره برابچه اگ این چرخ دار باشه باز میتونه یکم باهاش جابه جا شه

عه واقعا صندلی غذا هم چرخ دار داره ؟؟  چون من نمیخاستم روروک بگیرم چون میگن ضرر داره برابچه اگ ...

چرخش اونجوری نیست مثل روروئک که. یه طرفش چرخ داره که جابه جا بشه.  مارک زویه ایرانی هم خیلی خوبه 

صندلی غذا خیلی به درد آبجیم خورد چون شیطون بود و مدام وول میخورد صندلی ماشین اصلا به کار نیومد کریر هم خوب بود ولی کم استفاده کردیم و بعد از اینکه کوچیک شد به عنوان دست دوم فروختیمش البته باید بستگی به نیازش بخره

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز