2777
2789
عنوان

احتمال بارداری روز سیزدهم سیکل

4543 بازدید | 15 پست

سلام 

من پریودهام ۳۰ روزه هست معمولا و تخمک گذاریم حدودا روز شانزدهم ، روز سیزدهم اقدام داشتم 

احتمال بارداری هست ؟ احتمال جنسیت دختر چی؟

کسی تجربه ای داره ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش هست

چون میگن اسپرم تا ۵ روز زندست

چون yهای اسپرم ک جنین پسر درست میکنن عمرشون کوتاهه معمولا زودتر میمیرن و xها ک عمر طولانی تر دارن باقی میمونن

اونوقت تخمک ک ازاد شه باx اقا تشکیل جنین دختر میدن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
میگن تا پنج روز میمونه طفلی منتظر تا یه تخمک بیاد بره توش😅

سلام عزيزم ي سوال داشتم 

شما باردار شديد ب سلامتي سفت شدن سينه و دردناك شدن داشتيد  من روز ٢٢ سيكل هستمو روز ١٤ دو امپول رها سازي زدم. ب نظرتون مياد بارداري باشه يا ن

احتمالش هست چون میگن اسپرم تا ۵ روز زندست چون yهای اسپرم ک جنین پسر درست میکنن عمرشون کوتاهه معمول ...

مررررسی عزیزم 

بله منم اینارو خوندم و میدونم ، کاش بشه و دختر بشه برای منم 

سلام عزيزم ي سوال داشتم  شما باردار شديد ب سلامتي سفت شدن سينه و دردناك شدن داشتيد  من رو ...

سلام عزیزم والا من علامت های که میگن نداشتن بر عکس بقیه جایی که گرمم باشم یخ ام همش 

سینم درد نمیکرد فقط سرش اونم بس که میگفتن درد سینه من فشار میدادم درد داشت سینم بعد روز ۳۵ تازه اونم همش نه سرش فقط درد داره .

شما آمپور رها سازی زدی پس انشالله باردار میشی 🥳🥳

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
سلام عزیزم والا من علامت های که میگن نداشتن بر عکس بقیه جایی که گرمم باشم یخ ام همش  سینم درد ...

ممنونم عزيزم ان شاالله اخه قبل ها هم زده بودم و نشدم ولي اين سري ب شدت درد دارن 

ميگم شايد تاثير دو امپول باهم بوده 

ممنونم عزيزم ان شاالله اخه قبل ها هم زده بودم و نشدم ولي اين سري ب شدت درد دارن  ميگم شايد تاث ...

من خودم هیچ ماهی درد شدید نداشتم این ماه دردم خیلی شدید بود الهی خیر باشه🌺

تبريك ميگم الهي ب سلامتي ب وقت و ساعتش فارغ شيد   شما درد چي داشتيد

من از روز ۱۶ زیر دلم خیلی شدید در میگیرفت نه درد تخمک گزاری که میگن خیلییی بیشتر بود . یه روز در میون درد داشتم تا روز ۲۴ از روز ۲۴ کلا ترشح هیچ چیز نداشتم دوباره بعد موعدم ۳۲ بود ترشح کمی شروع شد .

وقتی درد زیر دلم خوب شد روی دلم سمت راستم درد میکرد مثل یه رگ که انگار تیر میکشه سفت میشه .