من که دو هفته اس که هر روز یه تب خفیفی دارم. بدن درد دارم و گلوم خلط داره و غدد لنفاوی گردنم متورم شده. گاهی هم چشم درد و و سردرد دارم. متاسفانه پیش دوتا دکتر رفتم ولی هنوز خوب نشدم و تبم قطع نمیشه. نمیدونم چیکار کنم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای من مردم و زنده شدم الان ۲هفته هست باز ابریزش بینی دارم تازه من امپول دور ناف هامم افتاده موقع انفولانزام نتونستم برم دکتر بخاطر اون امپولا تو خونه مردم ب معنای واقعی خود ب خود ۲هفته طول کشید خوب شم شبا نمیتونسم بخابم بالشم پر عرق و چرک میشد دیونه میشدم میخاستم بخابم بی نیم کیپ بود گلومم خشک میسوخت
شوهر بیچاره ی من ریشم داغون شده از دوسال پیش به خاطر کرونا، معلمه ۲۷ نفر دانش آموزه که روزی ۱۰.۱۵ نفرشون به خاطر آنفولانزا غایبن ،هفته پیش از بچه ها گرفت یه هفته افتاده بود داشت کم کم خوب میشد دوباره امروز آمده الان از مدرسه تب و لرز و سرفه ،نمیتونه به خاطر مدرسه یه روز استراحت کنه🤦مجبوره به این حالش سرکلاس باشه