2777
2789
عنوان

کی انفولانزای جدید و گرفته ؟ 😭😭

337 بازدید | 16 پست

از کرووونا بدتررره با سرم فقط ۵ درصد حالم بهتر شد 

همیشه با سرم و امپول تویه سرم خوب میشدم 

یکی بود عفونت وارد ریه و خونش شده بود🤦‍♀️

چیکار کردید برای بهتر شدن حالتون؟ 

من که دو هفته اس که هر روز یه تب خفیفی دارم. بدن درد دارم و گلوم خلط داره و غدد لنفاوی گردنم متورم شده. گاهی هم چشم درد و و سردرد دارم. متاسفانه پیش دوتا دکتر رفتم ولی هنوز خوب نشدم و تبم قطع نمیشه. نمیدونم چیکار کنم.

کاربر آقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی دکترا میگن همون کروناس،بعضی هم میگن ان وان،اچ وان.

بهرحال دوره داره باید طی شه.سال بعد حتما واکسن انفولانزارو می‌زنیم.

با غذا خودتو تقویت کن،مخصوصا میوه و دمنوش

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

وای من مردم و زنده شدم الان ۲هفته هست باز ابریزش بینی دارم تازه من امپول دور ناف هامم افتاده موقع انفولانزام نتونستم برم دکتر بخاطر اون امپولا تو خونه مردم ب معنای واقعی خود ب خود ۲هفته طول کشید خوب شم شبا نمیتونسم بخابم بالشم پر عرق و چرک میشد دیونه میشدم میخاستم بخابم بی نیم کیپ بود گلومم خشک میسوخت 

اصلا خوب شدنی نیست برا ما یک ماه شد هر روز بچه هامو میبردم دکتر باز شب تب میکردن   تازه خوب شدن ...

منم دقیقا اینطوری هستم که دو هفته اس هر روز تب دارم. چند روز طول میکشه این تب؟

کاربر آقا

شوهر بیچاره ی من ریشم داغون شده از دوسال پیش به خاطر کرونا، معلمه ۲۷ نفر دانش آموزه که روزی ۱۰.۱۵ نفرشون به خاطر آنفولانزا غایبن ،هفته پیش از بچه ها گرفت یه هفته افتاده بود داشت کم کم خوب میشد دوباره امروز آمده الان از مدرسه تب و لرز و سرفه ،نمیتونه به خاطر مدرسه یه روز استراحت کنه🤦مجبوره به این حالش سرکلاس باشه

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-