2777
2789
عنوان

لاغری

83 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها،کسی هست که رژبم گرفته ولاغر کرده باشه،تجربه هاشو به من بگه،من حدود ۱۰کیلو اضافه وزن دارم ولی همین که رژیم می گیریم عصبی وبی انرزی میشم ومجیورم رژیم مو ول کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پل مکنا رو شروع کردم برای منی که نمی تونم تغذیه امو عوض کنم خیلی خوبه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلامت باشی گلم مرسی.دعا کن این بار ول نکنم از وسط😂

اره ادامه دادن از شروعش یک کم سخت تره،من چند بار شروع کردم ولی بعدش واقعا عصبی شدم وبی حوصله ،دیگه ادامه ندادم،انشالله که تا آخر ادامه میدی عزیزم

عزیزم برای کالری شماری چطوری عمل می کنی,یعنی هر غذایی رو که می خوای بخوری قبلش کالربشو محاسبه می کنی

اره گلم یه برنامه نصب کردم اسمش زیره هست.

قد ووزت واطلاعات رو میگی

میگه که طبق اون تو روز چند کالری میتونی مصرف کنی

غذارو که وارد میکنی تو برنامه کالریش میاد واضاف میشه

مثلا یه سیب 

یه برش پیتزا فلان قد چی و و و و 

بعد زده میشه که کالری اینا شده۱۲۰۰مثلا

شما میتونی ۱۴۰۰کالری بخوری وهنوز جا داری

بهتره که ادم سالم بخوره

اما دیگه تو میتونی تو اون روز اینقد کالری مصرف کنی

حالا میخواد این کالری پیتزا وتخمه باشه 

میخواد سبزیجات واینا باشه فرق نداره

فقط نباید از اون مقدار مشخص شده بیشتر بشه.راحتم هست من همه چی میخورم ولی کم

اگه طبق این برنامه بخوای پیش بری که فقد کالری شماری میکنی .نخوای خودشون برات رژیم میتونن بنویسن.مشاور دارن.برنامه ورزشی تو خونه میدن وایناااا.ولی ایناش پولیه گمونم.من فقد از همون کالری شمارش استفاده میکنم راحته