2777
2789
عنوان

چیکار کنم

17 بازدید | 2 پست

همسرم درست شه خیلی احساسیه .مثلا دوست مادرش فوت شده بود اینقدر گریه کرد.یا دیروز پسر پسرعموی باباش فوت شده من واسه خاک سپاری نرفتم مادرشوهرش می‌گفت ب زور از جنازه جداش کردن اینقدر گریه کرده بود غروب رفتم مراسم ورم کرده بود.منم بهش گفتم چرا اینجوری کردی ی ذره قوی باش تو دار باش .خیلی با این اخلاقاش مشکل دارم .یا مثلا خیلی تو کارای زنونه خودم و خانوادش دخالت می‌کنه.طوری ک خواهرش میگه اگه زن بودی ی شهر رو خراب میکردی.ولی من باز از همسرم طرفداری میکنم.اما می‌دونم درس میگه نمیدوم چجوری برخورد کنم یا چی بگم ک ی ذره درس شه اخلاقش کپه مامانش.اونم اتیششو تندتر می‌کنه واقعا دیگه دوست ندارم ببینمش

خیلی سخته، یکم غرور مردونه اش رو جریحه دار کن ، مثلا بگو اطرافت رو نگاه کن، هیچ مردی این کارا رو نمیکنه ، بگو خواهرات روشون میشه بگن این حرفا رو میزنن ، بقیه جلو تو حرفی نمیزنن اما همه همین نظر رو دارن ، بگو با اینکارا داری خودتو بی شخصیت میکنی ، دیگه هیچکس روت هیچ حسابی باز نمیکنه

والا میگم .گفتم اگه من این حرف ب داداشم بزنم تیکه تیکه میکنه تو راحت نگاش می‌کنی.میگه ولش کن بزار بگه یا میگه تو دوست داری مرد خشن باشه چون داداشت اینجوریه.میگه اره خشن باش .ولی باز کارخودش رو می‌کنه .میگم دیروز تو مراسم چرا اینجوری کرده .نمیدونم بعدش چرا با من سرشنگین شد موندم خدای نکرده یکی از نزدیکان بمیره چی میشه.از دیروز خیلی ازش بدم میاد پس ندارم ببینمش .خونه مامانم اونم رفته خونه خودمون .عزا گرفتم جمعه میخام برم چون تحمل نمیکنم ی دعوا درس میشه ولی بازم بی نتیجه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز